ADEZIV PARCHET TOVCOL TP 2C 9+1 KG

155 RON

(Pretul contine TVA)

De la TEHNO CASNIC SERVICE SRL - Cluj-Napoca

ADEZIV PARCHET TOVCOL TP 2C 9+1 KG
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caracteristici
Proportie amestec: 9 : 1
Culoare: bej sau maro
Aplicare: spatula cu dinti
Timp de utilizare: 1,5 ore
Uscat pt trafic: 48 ore
Consum: 800-1400 g/mp
Raschetare: peste 3 zile
Ambalaj: galeata 9 + 1 kg si 4,5 + 0,5 kg
descriere
Adeziv bicomponent epoxi-poliuretanic, cu aplicare si elasticitate buna, recomandat pentru lipirea parchetului masiv sau prefinit pe orice fel de suport, inclusiv pe cele non absorbante (gresie, faianta, marmura) sau pe sistem de incalzire in pardoseala. TOVCOL TP 2C este usor de folosit avind un timp indelungat pentru utilizare.
Mod de utilizare
Varsati componenta B in ambalajul componentei A si amestecati cu mare atentie, folosindu-va de un malaxor electric pina obtineti o pasta uniforma si omogena. Pasta obtinuta se va intinde cu o spatula cu dinti pe suportul care trebuie sa fie compact, degresat, uscat, curat si fara particule straine (ceara, ulei, etc). Nu folositi adezivul pentru incleierea partilor laterale ale lamelei de lemn deoarece impiedica eventuala dilatare a lemnului. Pardoselile, in special cele netede si sticloase (ceramica, marmura ), trebuie sa fie bine opacizate, degresate si tratate cu produsul nostru promotor de prindere PEPP. Pentru a avea garantia unei lipiri excelente pe suporturile din ciment, acestea trebuie tratate si consolidate cu amorsa TOVERFIX, ADEBLOK T 19 sau PRIMER TS. Daca suportul are umiditate reziduala pina la 4 % CM, se foloseste una din amorsele ADEBLOK T 19, TOVERFIX sau IDROBLOK C3 (consultati fisa tehnica). Este un adeziv lipsit de apa, ceea ce permite montarea tuturor tipurilor de parchet (lamele mari si mici cu sau fara imbinari).

Contacte - TEHNO CASNIC SERVICE SRL:

Telefon mobil: 0745548977

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate