ACOPERIS ARDEZIE PIATRA NATURALA KAVALA 30CM X LUNGIMI LIBERE

153,30 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

ACOPERIS ARDEZIE PIATRA NATURALA KAVALA 30CM X LUNGIMI LIBERE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Specificatii tehnice:
Material: Ardezie Grecia
Finisaj: Margini Daltuite
Grosime: 1-2cm
Dimensiune: 30 x Lungimi Libere
Culoare: Gri Cristal

Utilizare:
- ardezie pentru acoperis
- ardezia se fixeaza cu adeziv, se recomanda tratarea placilor de ardezie cu solutii de impermeabilizare (vezi categoria impermeabilizanti)

Montaj :
Va recomandam un acoperis cu o inclinatie de minimum 45°, pentru a evacua rapid apa din precipitatii si a evita umiditatea permanenta, care o degradeaza in timp. O ardezie de buna calitate are proprietatea de a nu fi alterata de intemperii, de a-si pastra culoarea initiala. Ardezia poate fi desprinsa in placi cu grosimi cuprinse intre 10 si 20 mm, optime pentru a face fata intemperiilor de la nivelul acoperisului. Ardezia se fixeaza cu adeziv, o tehnica eficienta dar deosebit de pretentioasa, putand fi realizata doar de lucratori specializati pentru a evita spargerea placilor.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron+ TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog +  informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

*Pret pe metru patrat (fara tva)

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate