TIGLA METALICA SATJAM

14,10 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la SARAH WOOD EXIM SRL - Bucuresti

TIGLA METALICA SATJAM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ţigla metalica Bond Exclusive este un profil usor cu acoperire de piatra naturala. Stratul de piatra naturala este aplicat pe tabla din otel de calitate superioara cu un strat metalizat termic ALUSAT - aliaj din aluminiu, zinc si silicon. Ţigla metalica Bond Exclusive este produsa in 6 culori de baza si in 6 culori la solicitarea clientului.

Constructia tiglei din cinci ondule usureaza montajul si reduce pierderea de material la minim. Constructia se fixeaza in sipcile de lemn cu ajutorul unor cuie din inox sau cu suruburi autoperforante cu saiba si garnitura din cauciuc.

Ţigla metalica SATJAM Bond Exclusive este produsa in 6 culori de baza si in 6 culori la solicitarea clientului. Culorile prezentate in continuare au doar un rol informativ, pentru vizualizarea culorii reale va rugam sa consultati un reprezentant al firmei noastre.

Dimensiuni - 1 mp

Contacte - SARAH WOOD EXIM SRL:

Telefon fix: 0742292059

Telefon mobil: 0723062850

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate