LAC PENTRU LEMN, ACRILIC SI ECOLOGIC

13,32 RON

(Pretul contine TVA)

De la DE LA PRODUCATOR - Timisoara

LAC PENTRU LEMN, ACRILIC SI ECOLOGIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Acest lac pentru lemn este o dispersie apoasa pe baza de copolimer acrilic, aditivi, si conservanti. Principala calitate a lacului pentru lemn acrilic este rezistenta chimica si mecanica deosebit de ridicata. Rezistenta sporita la razele ultraviolete ale soarelui, rezistenta sporita la conditiile atmosferice, fac din acest produs o alegere perfecta acesta pastrand si amplificand frumusetea naturala a fibrei lemnoase. Lacul acrilic pemtru lemn nu contine solventi, este diluabil numai cu apa, ecologic, neinflamabil si netoxic. Lacul se prezinta sub forma incolora si nuantata.

Utilizare:
Acest lac de lemn este un lac acrilic diluabil in apa utilizat in industria lemnului pentru finisarea lucioasa, satinata a suprafetelor de lemn, a usilor, ferestrelor, lambriurilor, gardurilor, mobilier de gradina, case de lemn etc.

Proprietati lacuri pentru lemn:
Pelicula formata se caracterizeaza printr-un luciu matasos, tuseu, rezistenta chimica si mecanica deosebit de ridicata, o toleranta la razele ultraviolete ale soarelui deosebit de buna, rezistenta la conditiile atmosferice (vant, ploaie, zapada). Lacul incolor precum si lacul nuantat.
http://www.vreaureducere.ro/lacuri-vopsele

Contacte - DE LA PRODUCATOR:

Telefon mobil: 0720688519

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate