FERESTRE SI USI DIN PVC MARCA VEKA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC MAX CONFORT SRL - Botosani

FERESTRE SI USI DIN PVC MARCA VEKA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ferestre
Prin definitie, fereastra reprezinta o deschizatura lasata in peretii unei cladiri, in cazul nostru, care permite trecerea luminii si, daca nu este inchisa, a aerului sau a sunetului.
Prin VEKA, ferestrele capata noi dimensiuni: devenim proprii designeri cand vine vorba de forme si culori, ne permitem sa luam decizii cu privire la personalitatea spatiului pe care il decoram si ne modelam propriul stil de viata. Profilele VEKA se imbina perfect de la traditional la modern, de la rustic la elegant, de la stilat la practic.
Si asta datorita gamei largi de peste 1.600 de produse. Acestea nu trebuie vopsite, avand o suprafata neteda ce permite o curatare usoara si rapida. Sistemele de ferestre din profile VEKA exclusiv clasa A sunt foarte stabile si asigura izolare termica, fonica si antiefractie eficienta prin garnituri, geamuri si feronerie speciala.
MaxConfort va consiliaza in orice problema legata de solutii pentru ferestre. Puteti conta pe calitatea certificata a sistemelor de ferestre inovatoare VEKA, leaderul mondial in domeniul ferestrelor. Pana in prezent, in intreaga lume s-au fabricat peste 100 de milioane de ferestre si usi.
Usi rezidentiale
Profilele din PVC marca VEKA pentru usi rezidentiale ofera o gama larga de posibilitati de configurare si design, indiferent daca constructia este noua sau renovata. Datorita formelor si culorilor individuale, a gamei variate a ornamentelor, posibilitatile de amenajare sunt nelimitate. Pentru individualizare sistemele VEKA sunt disponibile si in varianta profilelor colorate, rezistente la raze UV si intemperii, indiferent de model.
Sistemele de usi VEKA imbina materiale de prima calitate cu cea mai buna prelucrare - PVC rezistent la conditiile atmosferice, usor de curatat si care nu necesita vopsire ulterioara.
Constructia multicamerala a profilelor de usi VEKA asigura stabilitate si siguranta prin armaturile metalice de 3 mm imbinate perfect la colturi cu ajutorul unor elemente de legatura sudate. Dotarea se face in functie de necesarul de siguranta, prin tehnici de blocare, armaturi de siguranta si glazurare antiefractie, sisteme electronice de blocare cu microcip etc.
Sistemele de usi VEKA de la MaxConfort protejeaza impotriva schimbarilor de clima prin calitatile de izolare termica si fonica, ajuta la economisirea energiei termice si diminuarea zgomotului din exterior si nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator.
Usi culisante cu ridicare
Ca intotdeauna, pornind de la ceea ce isi doresc proprietarii, dar si arhitectii, VEKA a creat sistemele de usi culisante care se adapteaza perfect la orice dimensiuni, intr-o gama completa - usi culisante cu ridicare, usi culisante in plan paralel si usi culisante pliante. La acestea, se adauga si variata paleta cromatica VEKA, cu folieri in peste 30 de culori si imitatii de lemn, ce pot fi adaptate cu usurinta oricarei cerinte arhitecturale.
Usa culisanta cu ridicare, varful de lance al sistemelor de usi VEKA de la MaxConfort, este folosita in principal in cazul usilor cu deschideri mari, de minim 3 metri latime si 2,3 metri inaltime. Practic, dimensiunile mari ale usii impun un sistem ce trebuie sa sustina in mod separat fiecare modul al usii. Astfel, VEKA a ales ca ambele module sa aibe propria sina de sustinere a miscarii, modulul ce se deschide fiind ridicat usor si abia apoi impins in lateral, culisand mereu corect si silentios.
Pentru un astfel de produs este necesar un profil deosebit de stabil, care poate suporta greutatea mult mai mare pe care o are usa, comparabil cu o fereastra obisnuita.
Usi armonice
Cea mai simpla metoda de a reimparti spatiul existent.
Sistemele de usi pliant culisante (tip armonice) VEKA satisfac pe deplin toate exigentele, fiind de o eleganta simpla, lipsita de elemente greoaie si avand o eficienta de neegalat.
Reprezinta o alegere pe cat de interesanta pe atat de provocatoare. Datorita unui design particular si a prezentei deosebite se recomanda a fi folosite atat pentru a separa spatii in medii neconventionale, cat si pentru a realiza diverse forme si structuri.
Versatilitatea extraordinara permite satisfacerea oricaror exigente in materie de constructii.
Punctul forte al usilor tip armonica VEKA de la MaxConfort il reprezinta rapiditatea instalarii, iar eficienta energetica este de necontestat, etanseitatea lor fiind rezolvata prin garnituri dispuse pe tot conturul usii.
VEKA Alphaline MD90
Descriere produs
- contururile usor rotunjite confera sistemului ALPHALINE 90 un design classic
- valorile ridicate ale izolarii termice, de pana la Uw=0.8 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul geamului folosit, astfel se reduc semnificativ cheltuielile de incalzire
- garnituri de calitate in culorile gri si negru; sistemul cu 3 randuri de garnituri protejeaza contra frigului, curentului si a umiditatii
- rigidizarea metalica galvanizata (conform specificatiilor VEKA) asigura stabilitate ferestrei si o functionare optima de lunga durata
- profilele cu o adancime de 90 mm realizate cu 6 camere izolatoare, folosesc capacitatea de izolare termica a aerului si asigura cea mai buna protectie termica.
Date tehnice
- sistem hexacameral cu adancimea de baza de 90mm
- grosimea minima a peretilor exteriori de 3mm - clasa A conform normativelor europene valabile si in Romania
- canturi rotunjite si o inaltime a combinatiei de profile intre 108 mm si 177 mm cu care se pot realiza ferestre oscilo-batante, batante, oscilante, cu stulp (montant mobil), glisante sau fixe si combinatii intre acestea.
- sistemul permite vitrificari cu grosimi pornind de la 24 la 50 mm, cu doua sau trei foi de geam, valoarea de izolare a ferestrei cu profile Alphaline 90 putand ajunge la 0,8W/mpK.
Arie de utilizare
- ferestre normale, termoizolante, antifonice si de siguranta, modele glisante, usi de balcon si de terasa
- oscilobatante, batante, cu montant mobil precum si usi culisante in plan paralel, cu un singur sau mai multe canaturi, pozitionate fix sau combinat, avand vitrare conform DIN 18361.
VEKA Softline AD70
Descriere produs
- sistem pentacameral cu prestanta si caracteristici termoizolatoare foarte bune
- confort sporit in locuinte prin izolare fonica optima
- profile din material durabil, rezistent la intemperii
- nu necesita intretinere prin vopsire
- suprafata neteda, igienica si usor de intretinut
- stabilitate optima prin rigidizari din otel zincat
Date tehnice
- sistem pentacameral cu adancimea de baza de 70mm
- grosimea minima a peretilor exteriori de 3mm - clasa A conform normativelor europene valabile si in Romania
- canturi rotunjite si o inaltime a combinatei de profile de la 108 la 178mm din care se pot realiza ferestre oscilobatante, batante, oscilante, cu stulp (montant mobil), glisante sau fixe si combinatii intre acestea.
Arie de utilizare
- ferestre oscilobatante, batante, oscilante, cu stulp, glisante, tip armonica sau fixe combinate, cu vitrificare conform DIN 18361
- vitrificare simpla, termoizolatoare, fonoizolatoare, antiefractie, speciala
- sprosuri in interiorul geamului, aplicate pe geam sau care impart geamul
VEKA Swingline
Descriere produs
- design atragator, cu forme rotunjite, cu proportii armonioase si garnituri de culoare gri
- extrem de usor de intretinut datorita suprafetelor omogene si a muchiilor la nivel cu suprafata
- profil cu 5 camere, cu o adancime generala de 70mm
- valori ridicate de etansare termica si fonica, reducerea costurilor de incalzire, precum si a zgomotelor din exterior
- proprietati optime de statica pentru o durata de viata indelungata si o valoare stabile
- armaturi din otel, cu forme special concepute, pentru asigurarea unei stabilitati sporite si elemente de feronerie antiefractie
- un sistem unic pentru viitor
Date tehnice
- sistem pentacameral cu adancimea generala de 70mm
- grosimea peretilor de 3mm - clasa A conform normativelor europene valabile si in Romania
- canturi rotunjite si o inaltime a combinatiei de profile de la 108 la 178mm din care se pot realiza ferestre oscilobatante, batante, oscilante, cu stulp (montant mobil), glisante sau fixe si combinatii intre acestea, cu un singur canat sau cu mai multe canaturi.
Arie de utilizare
- ferestre rotobasculante, ferestre rotative, ferestre basculante, ferestre cu traversa si ferestre glisante, cu un singur canat sau cu mai multe canaturi, de sine statatoare sau cu posibilitati de combinare, vitrarea realizandu-se in conformitate cu prevederile DIN 18361
- sticla izolanta, sticla securizata, sticla fonoizolanta, sticla speciala
- sprosuri interioare de sticla, montate prin lipire, cu rol despartitor
VEKA Effectline
Descriere produs
- sistem pentacameral (5 camere) pentru ferestre;
- clasa de combustie C1 - nu intretin arderea (se aprind la temperaturi de peste 4500C dar se autosting)
- 100% reciclabil - nu contine PLUMB
- prestanta si caracteristici termoizolatoare foarte bune
- reducerea substantiala a cheltuielilor de incalzire si a emisiei de substante nocive
- confort sporit in locuinte prin izolare fonica optima
- profile din material durabil, rezistent la intemperii
- nu necesita intretinere prin vopsire
- suprafete netede, tratate antistatic (impiedica depunerea prafului), igienice si usor de intretinut.
Date tehnice
- sistem pentacameral cu adancimea de baza de 70 de mm
- grosime minima pereti exteriori: 3 mm (clasa A+)
- canturi rotunjite si o inaltime a combinatiei de profile de 109 mm din care se pot realiza ferestre oscilobatante, batante, oscilante, cu stulp (montant mobil) sau fixe si combinatii intre acestea
- stabilitate optima obtinuta prin rigidizari din otel zincat cu grosimi de minim 1.5 mm
- etansarea dintre cercevea si toc se realizeaza cu 2 garnituri pozitionate perimetral si neintrerupte la colturi, cu elasticitate remarcanta la temperaturi de la -500C si pana la +1200C
- geamuri moderne, izolante termic si fonic, de inalta calitate, care pot fi formate din 2 foi de sticla care asigura un coeficient de transfer termic cuprins intre 0.9 si 1.3 W/m2*K.
Arie de utilizare
- ferestre oscilobatante, batante, oscilante, cu stulp, cu vitrificare conform DIN 18361
- vitrificare simpla, termoizolatoare, fonoizolatoare, antiefractie.

Garantie - 5 ani

Contacte - SC MAX CONFORT SRL:

Telefon fix: 0231534208

Telefon mobil: 0740583582

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate