FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT

0 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NOLEMOB - Sintion, Com Bors

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ferestre triplu stratificate

Lemnul, ca material prim al ferestrelor, se foloseste inca dintr-un trecut foarte indepartat. Prin aceasta traditie combinata cu cunostintele tehnice din zilele noastre se fabrica cu resursele disponibile moderne si cu tehnologie avansata. Din punct de vedere al energiei termice, lemnul este cea mai cautata materie prima. Din punct de vedere estetic, dar si tehnic, este de asemenea foarte important tipul si calitatea materialului prelucrat. Materialele cel mai frecvent folosite de noi sunt molidul, stejarul si fagul.
Pentru ferestre si usi de balcon, intotdeauna folosim lemn triplustratificat (68*78 profil lipit), care elimina torsiunea lemnului, astfel nu se deformeaza fereastra.
Tratarea suprafetelor din punct de vedere estetic si al durabilitatii este factorul cel mai important. Nu este de ajuns ca materialul de lemn sa fie doar bine lucrat. Pentru ca produsul sa fie intr-adevar impecabil, este necesara tratarea lemnului, care sa fie executata doar cu materiale profesionale. Firma noastra foloseste toata gama producatorului Italian Milesi s.p.a.
Ferestrele noastre sunt echipate cu sistemul de feronerie Roto, cu inchidere multipunct. Tocul ferestrelor contine cheder de cauciuc, ca izolarea sa fie perfecta. Feroneriile Roto utilizate in ferestrele noastre au sistem de deschidere: oscilo-, batanta-, oscilo-batanta.
La partea de sticlarie, cel mai des folosim sistemul de izolare sporita, adica: sticla de 4mm LOW-E - 16mm gol - sticla de 4mm float. Protectia contra zgomotului este si mai sesizabila langa drumurile cu trafic intens. Izolarea fonica a acestui sistem este de 33-34 dB, care in conditii normale face fata zgomotului si estompeaza sunetul eficient.
Profilele antistrop montate pe geamurile noastre sunt factori importanti in rezistenta la intemperii.

Dimensiuni - 200x150 cm

Garantie - 5 ani

Finantare - cash

Contacte - NOLEMOB:

Telefon fix: 0259316512

Telefon mobil: 0723067036

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate