USI DE INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT CU GEAM TERMOPAN

300 EUR

(Pretul contine TVA)

De la SC STONE ACTIV S.R.L - Vatra Dornei

USI DE INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT CU GEAM TERMOPAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

*Profilul folosit pentru ușile de intrare este din lemn stratificat, esență: molid carpatin, pin siberian, meranti și stejar.
Profil Eurofalz 68x105 mm conform norme DIN EN 204, pentru clasa D4.

*Umiditatea lemnului este de 10-12%. Lamelele componente pentru lemnul stratificat pot fi cu fibră continuă sau cu îmbinare în dinți și lipire în presă, realizând un montant rezistent și perfect stabil, fără noduri. Pentru lipirea elementelor din lemn se utilizează adeziv ecologic rezistent la umiditate, în grupa D4, conform EN 204/205 (certificat IFT Rosenheim). Clasa de izolație este IV 68 conform DIN 68121 .

*Feroneria utilizată este produsă de firma germană SIEGENIA, cu posibilități de închidere multipunct (închidere în 5 puncte), cu o distribuție foarte bună a forței de etanșare și cu un grad ridicat de securitate.

*Etanșarea în falț se realizează cu cheder demontabil, rezistent la deformare și variații de temperatură, calitate APTK. Utilizăm prag confecționat din aluminiu cu rupere termică. Ruperea termică înseamnă întreruperea continuității termice a metalului din care este făcut pragul. Pentru a atinge acest scop, pragul este confecționat din aluminiu la exterior și material plastic la interior.

*Sticlă termoizolantă, 24 mm(4-16-4) Low-E cu Argon, cu indice de izolare termică K=1,1 W/mp*K și izolare fonica de 33-35 db – cu marcaj CE. Există posibilitatea montării și altor tipuri de sticlă termo-fonoizolantă, inclusiv sticla ornamentală.

*Tăblii din lemn stratificat profilate cu grosime de 56 mm.

*Finisajul se realizează cu baițuri și lacuri ecologice pe bază de apă, rezistente la ploaie, înghet si raze UV , produse de firma SIKKENS. Se aplică un strat de baiț(impregnant) și două straturi de lac.

Dimensiuni - Variabile  cm

Garantie - 5 ani

Finantare - Fara

Contacte - SC STONE ACTIV S.R.L:

Telefon mobil: 0747364313

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate