AUTOMATIZARE ILUMINAT CASA SMART LOXONE

800 EUR

(Pretul contine TVA)

De la OPTIX SECURITY SYSTEM SRL - Baia Mare

AUTOMATIZARE ILUMINAT CASA SMART LOXONE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Economisiți 50.000 de sarcini în fiecare an. Bucurați-vă de timpul dumneavoastră.

Casa Inteligenta cu sistemul de automatizare LOXONE - modulele de automatizare a iluminatului intr-o casa, apartament, birou cu pana la 8 circuite pornesc de la 800 eur.
Sistemul este centralizat, cablaj pe fir preferabil, sau wireless, fara stocarea datelor pe un server extern, extensibil!

OptiX SECURITY este furnizor si instalator certificat LOXONE, autorizat ANRE pentru realizarea de instalatii electrice!
Servicii oferite:
- Controlul Iluminatului
- Reglarea temperaturii
- Umbrire Jaluzele și rolete inteligente
- Sunet și Multimedia
- Securitate/ Alarma
- Sistemul Welness: Saună, Piscină ...
- Gestionarea energiei
- Sistemul de acces: Interfon și Tastatura NFC Loxone

Automatizare Casa inteligenta Loxone in 5 pași:
Puteti decide oricand sa aveti o casa inteligenta. Din momentul proiectarii, la renovare sau cand locuința dvs. este finisata sistemul de automatizare a casei Loxone are o solutie pentru fiecare situatie.
1. Proiectare casa inteligenta Loxone - Realizam toate operatiunile necesare de la instalatia electrica pana la configurarea si programarea sistemului.
2. Cablare sau tehnologia fara fir Air - Analizam optiunile de cablare din casa, biroul dvs. și verificam fiabilitatea și durabilitatea cablurilor. Daca casa nu este cablata echipa noastra va realiza cablarea. Dacă casa nu mai poate fi cablata si optati pentru produsele wireless Loxone Air radio, personalul nostru evalueaza posibilitatea de instalare a dispozitivelor.
3. Configurare - Configuram sistemul, mentinandu-l ușor de manevrat si adaptandul la nevoile dvs. de casa ideala.
4. Utilizare - Salvati pana la 50 de sarcini zilnice. Castigati mai mult timp pentru dvs. si bucurați-va mai mult de viata.
5. Optimizare și dezvoltare – suntem prezenti daca doriti sa optimizati sistemul de casa inteligenta Loxone, sa finalizați și sa va extindeti sistemul. Software-ul Loxone este în continua dezvoltare, garantand ca toate dispozitivele vor functiona perfect în toate circumstantele și pe termen lung. Dupa instalarea aplicatiei gratuite Loxone, puteti seta și modifica cu ușurinta toate functiile de pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Solutii complete instalatii electrice, automatizari si securitate Cladiri Smart! ☎ 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro/casa-inteligenta-loxone 👉 Partener Silver LOXONE -> OptiX SECURITY SYSTEM SRL, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!
Manager Podina Daniel

Garantie - 24

Contacte - OPTIX SECURITY SYSTEM SRL:

Telefon mobil: 0740610273

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate