CONDUCTA PE-XA 16X2 PURMO GERMANIA

3,61 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC TERMO INSTALATII SRL - Campulung Moldovenesc

Produsul nu mai este disponibil!
CONDUCTA PE-XA 16X2 PURMO GERMANIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pretul afisat este pe metru liniar si include TVA.
Conducta de Incalzire PE-Xa din polietilena reticulata, cu bariera anti-difuzie absolut necesara in instalatiile de incalzire, bariera care impiedica patrunderea oxigenului in instalatii. Acest lucru are o importanta imensa pentru durabilitatea elementelor de otel a instalatiilor, asa cum sunt de exemplu radiatoarele. Tevile din masa plastica nu corodeaza, sunt usoare si rezistente. Elasticitatea lor si raza mica a incovoierii permit reducerea numarului de fitinguri necesare, fapt care in mod hotarat faciliteaza si grabeste montajul.
Teava PURMO Diffu - PEX este realizata din etilena reticulara prin metoda "a" (PE-Xa). Acest mod de reticulare inseamna cea mai mare elasticitate in randul polietilenelor reticulate asigurandu-se totodata cel mai inalt grad de reticulare 80-85%.
Bariera antidifuzie consta intr-un strat de masa plastica speciala EVOH, care cu ajutorul unui clei special este inseparabil de teava de baza din polietilena.
Caracteristicile tevii PE-Xa: parametrii maximi de lucru: temperatura 90°C si presiune 6 bar,
coeficient inalt de conductivitate termica λ=0,35 W/(mK),
coeficient de dilatatie lineara k=0,125 mm/(mK),
modul redus de elasticitate E (550N/mm²), rezistenta mica a fluxului de apa - rugozitatea absoluta k=0,007 mm, raza minima de incovoiere r=5xdz, difuzia oxigenului absolut exclusa, atasare completa a barierei de oxigen cu teava PE-Xa (coeficient identic de dilatare termica a tevii si stratului antidifuzie).

Dimensiuni - 16x2mm cm

Garantie - 10 ani

Contacte - SC TERMO INSTALATII SRL:

Telefon mobil: 0742138765

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate