RADIATOARE KERMI TX2

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC PLAN THERM IMPEX SRL - Brasov

RADIATOARE KERMI TX2
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Confort ambiential si prospetime. Tehnologia moderna a sistemelor de incalzire si confortul; Radiatoarele Kermi va ofera amandoua dezideratele la un loc. Ca specialist in tehnica de incalzire, cu experienta de 50 de ani, Kermi ofera nu numai o paleta completa de radiatoare cu placi, dar garanteaza un standard de calitate inalta si tehnica inovativa; incepand cu criteriile severe de alegere a materialelor, prin precizia de prelucrare pe liniile cele mai moderne de productie, pana la controlul calitatii fara compromisuri si ambalajul care protejeaza produsul.
Cu paleta perfecta de corpuri de incalzire cu Kermi gasiti cea mai corecta solutie pentru orice problema. Cu suprafata plana stralucitoare sau cea cu profile marcante; cu ventil inglobat care asigura timp de lucru redus la montaj si economie de energie termica in exploatare, sau versiunea compacta mai economicoasa. Gama de radiatoare este adaptata si in corelatie optima cu cele mai recente cerinte ale cazanelor in condensatie si a surselor neconventionale. Totul pentru un grad de confort ridicat cu un consum mai mic de energie datorat sistemului de functionare X2, a carui descriere si functinare le puteti vizualiza pe pagina noastra www.kermiradiatoare.plan.ro

Garantie - 10 ani

Contacte - SC PLAN THERM IMPEX SRL:

Telefon fix: 0268549230

Telefon mobil: 0729618263

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate