MOBILIER GRADINA (MASA + 2 BANCUTE) - PLACAT PIATRA POLIGONALA

2896,95 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOBILIER GRADINA (MASA + 2 BANCUTE) - PLACAT PIATRA POLIGONALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Rezistenţa şi confort. Cu toţii ne bucuram de o masa luata în aer liber. Doar daca ne gândim la un gratar într-o zi însorita, mobilierul nostru de gradina, format dintr-o masa şi doua bancuţe, este perfect pentru asemenea evenimente. Construite din beton armat, la exterior având placa naturala poligonala şi caramida aparenta, cele trei corpuri rezistente asigura spaţiu suficient invitaţilor. Culorii vii. Montaj rapid, prin şuruburi. Cauţi sugestii de gratar pentru gradina? Vezi secţiunea noastra dedicata!


Odata ce te bucuri de un gratar de gradina din portofoliul nostru, poate ca ar fi o idee buna sa il asortezi cu un set de mobilier ca acesta. O asemenea masa insotita de cele doua bancute placate cu piatra poligonala reprezinta combinatia perfecta pentru inceputul unei petreceri in aer liber, alaturi de prieteni dragi.



Setul pentru gradina compus din masa si doua bancute realizate din beton armat, placat la exterior cu piatra naturala poligonala si caramida aparenta. Centrul unei bucatarii de vara poate fi ocupat de acest practic si frumos set de gradina, in culori vii naturale, care ofera suficient spatiu pentru primirea musafirilor la o masa in aer liber.



Dimensiuni masa:

Inaltime: 80 cm

Latime: 71 cm

Lungime: 130 cm



Dimensiuni banca:

Inaltime: 55 cm

Latime: 84 cm

Lungime: 140 cm

Greutatea totala a setului: 620 kg



Produsul se monteaza rapid si usor, avand la baza suruburi, acestea fiind incluse in set. Produsul se executa doar pe comanda, termen de productie in functie de comenzi: 10-14 zile de la comanda.


Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate