PACIFIC-BLAT DE BAIE DIN MATERIAL COMPOZIT-CORIAN SI LAVOAR CERAMICA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la PACIFIC Adfi-Serv Com SRL - Bacau

PACIFIC-BLAT DE BAIE DIN MATERIAL COMPOZIT-CORIAN SI LAVOAR CERAMICA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pacific-Blat de baie suspendat din material compozit Corian cu Lavoar Ceramic.Perfecte pentru orice tip de utilizare, atat rezidentiala cat si comerciala, materialele va vor seduce prin scopul utilizarii.Pornind de la texturi si nuante diferite si ajungand pana la rezistenta impotriva petelor si la caracteristicile sale antibacteriene ; fac ca aceste materiale sa poata fi utilizate in orice locatie: bucatarii, bai, spitale, laboratoare, hoteluri si restaurante.
Prin caliataile lor va ve puteti creea orice tip de mobilier dorit, cu un scop functional si estetic unic in planul materialelor deja existente .Prin capacitatea de termoformare pe doua directii ,compozitele naturale pot indeplini dorintele oricarei imaginatii, astfel convertind orice dorinta in realitate.Pentru mai multe detalii accesati site-ul,www.pacificstore.ro sau contact direct la nr.telefon 0722202178.

Contacte - PACIFIC Adfi-Serv Com SRL:

Telefon fix: 0234581345

Telefon mobil: 0722202178

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate