CADA CU HIDROMASAJ SUNDANCE SPAS MODEL CLAREMONT SERIA 980 PREMIUM PLUS

18104 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la S.C. HYDROLINE S.R.L. - Timisoara

CADA CU HIDROMASAJ SUNDANCE SPAS MODEL CLAREMONT SERIA 980 PREMIUM PLUS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

acuzzi hidromasaj lux la superlativ!
Cu un spatiu de până la sase adulti, revolutionarul spa Claremonta"¢ se bazează pe elementele pe care oamenii le iubesc la modelele preferate Sundance® Spa, actualizate cu detalii moderne, bine gândite. Un cabinet exterior uluitor si care oferă mai multe moduri de a te relaxa decât înainte, acest model Seria 980a"¢ va schimba modul în care folositi spa-ul!

Este dragoste la prima vedere, cu texturi clare, ritmice ale cabinetry exterioare evidentiate prin aprinderea lămpii de colt. Aceasta combinatie ochi-prinderea de frumusete clasică si forma arhitecturală este îmbunătătită în continuare printr-un profil redus plat feroviar superior si punte de salon frumos, cu zone de depozitare la rece SunCoolera"¢ iluminate pentru relaxare si confort suplimentar.

De-a lungul Claremonta"¢ te poate topi departe de stres si tulpina în locuri care prezintă combinatii populare de patentul Fluidix® Jets.

Reminiscentă a unui scaun cu spătar rabatabil, scaunul salon este modelat pentru a sprijini corpul in confortul, astfel încât să puteti pune pe spate si relaxati-vă fără griji de plutire în jurul valorii. Pe măsură ce predai muschii obositi în gât, spate, solduri încheieturi, picioare si picioare, acest masaj corporal complet este egal cu relaxare totala.

De-a lungul restul spa Claremonta"¢, scaune largi inspirate de unele dintre modelele noastre cele mai populare sunt evidentiate de strălucirea chiar de iluminat cu LED-uri pentru frumusete si siguranta pentru familia ta. Cucerind stresul si tulpina cu cea mai largă din spate si piciorul de acoperire le-am oferit vreodată în timp ce linistitor corpul si simturile cu specialitate jeturi de injector SilentAira"¢ si SunScents® Aromaterapie, relaxare totală este la doar câtiva pasi.

Bucurati-vă de o zi sau de noapte spa, cu un pahar i-Touch control, echipat cu Kit SunSmart® 2.0 WiFi, pentru acces de la distantă si pentru a vă mentine informat cu privire la starea de spa dumneavoastră. Și, cabinetry-instrument gratuit si un sistem de management MicroClean® apa ultra avansat face o întretinere usoară.

Dimensiuni - 254x234x86 cm

Garantie - 2 ani

Finantare - Posibil si in rate

Contacte - S.C. HYDROLINE S.R.L.:

Telefon fix: 0256499714

Telefon mobil: 0727499714

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate