SARMA GHIMPATA CONCERTINA - TIP NATO

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la GARD - Bucuresti - Ilfov

SARMA GHIMPATA CONCERTINA - TIP NATO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sarma ghimpata spiralata, cu lamele taietoare (sarma concertina -tip NATO).
Concertina vine din industria militara, conceputa ca factor de crestere a sigurantei. Este un bun inlocuitor pentru vechea sarma ghimpata.
Lungime: 12ML
Instalarea si demontarea sarmei lamate, tip Concertina, se executa rapid si usor. Produsele noastre va sunt livrate sub forma de role impachetate in cutii usor de manevrat, iar pentru montajul acestor role sunt suficiente doua persoane, clestele special si elementele de prindere.
Gardurile dotate cu sarma lamata ofera un nivel ridicat de securitate, descurajand escaladarea prin aspectul foarte agresiv, lamele ascutite fiind deosebit de vatamatoare. Concertina este conceputa pentru ingreunarea escaladarii gardurilor de imprejmuire.
Sistemul unic de securizare al perimetrelor este folosit la scara larga in multe tari, pentru baze militare, inchisori, cladiri cu regim special, guvern si alte institutii de siguranta nationala.

Contacte - GARD:

Telefon mobil: 0757222702

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate