BUCATARIE DE CALITATE BAZILYA

1490 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

BUCATARIE DE CALITATE BAZILYA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Bazilia este o garnitura de mobilier de calitate realizata special pentru bucataria dumneavoastra, astfel incat sa fie utila pentru toate nevoile si necesitatile dintr-o astfel de locatie.
Bucataria Bazilia dispune de patru corpuri principale de mobilier, cu usi si sertare, care culiseaza silentios si care sunt compartimentate iteligent pentru o buna utilizare, cat si pentru o optimizare excelenta a spatiului interior al fiecaruia dintre cele patru corpuri de mobilier. Mai trebuie stiut si faptul ca acestea sunt bine fixate cu ajutorul unui blat, care poate fi comandat in diverse nuante si texturi.
Iar pentru un design sporit acest blat este de preferat sa fie comandat in contrast cu intreaga garnitura de mobilier.
Si asta nu e tota€¦
Pentru ca, in completarea celor patru corpuri principale, mai sunt si alte corpuri de mobilier din aceeasi garnitura.
Este vorba despre asazisele suprapozabile, care au fost concepute pentru completarea spatiilor de depozitare, atat de necesare intr-o bucatarie.
Mobila de bucatarie poate fi realizata in functie de preferinte, din pal de inalta calitate sau MDF, in diferite culori in functie de preferinte.
Avand in vedere faptul ca aceasta mobila pentru bucatarie, Bazilia este realizata din mateiale de inalta calitate, atat la interior cat si la exterior, pe deasupra mai este si ieftina. Astfel incat sa poata sa fie extrem de accesibila pentru orice buzunar.
Prin aceste aspecte, WizMag demonstreaza inca odata ca vine in intampinarea clientilor chiar si cu mobila de bucatarie de calitate la preturi fara concurenta.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate