SET 4 PICIOARE MASA, REGLABILE, CROM LUCIOS, INALTIME 710 MM ECO

68,20 RON

(Pretul contine TVA)

De la PROTEGE PAROL - Timisoara

SET 4 PICIOARE MASA, REGLABILE, CROM LUCIOS, INALTIME 710 MM ECO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dimensiuni:
- reglaj 15 mm
- diametru picior 60 mm
- inaltime totala 710 mm
Materiale:
- tabla cu finisaj crom lucios
- flansa de zamac
Ambalare:
Colet ce contine 4 picioare, 4 flanse de prindere a piciorului de blatul mesei, 4 suruburi M12 pentru prinderea piciorului de flansa cu o cheie imbus, detalii tehnice.
Aplicatii:
Setul de picioare pentru mese si mobilier este o varianta economica utilizata in special acolo unde bugetele pentru mobilier sunt mici sau mobilierul nu este foarte utilizat.
Aceste picioare sunt cele mai cunoscute si utilizate accesorii in industria mobilei la comanda si la mobilierul de serie din pal.
Ele se utilizeaza atat in zona de rezidential, pentru mesele din bucatarie, cat si la livinguri, camere de copii, precum si in amenajarile din camerele de hotel, terase acoperite, mobila din institutii, scoli etc.
Au avantajul ca sunt ieftine, reglabile (podelele si pardoselile au, in general, diferete de nivel fata de linia orizontala), usor de montat si usor de curatat.
Nu se recomanda utilizarea lor in spatii umede, nu se lasa in contact cu apa si substante corozive, nu se lovesc cu corpuri dure.
Pentru detalii accesati www.protege.ro si www.eshop.protege.ro.

Contacte - PROTEGE PAROL:

Telefon fix: 0256226942

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate