In afara de faptul ca sunt distractive, bucatariile in aer liber au si alte avantaje: nu se mai foloseste aerul conditionat, nu se mai incalzesc camerele - deci aerul conditionat din casa nu mai este folosit in exces, astfel ca factura la curent scade; asigura mai putin zgomot si deranj inauntru; valoarea casei creste prin adaugarea unei astfel de dotari - detaliu important in vederea unei vanzari ulterioare a proprietatii.
Proiectele pentru bucatarii
Sunt disponibile multe idei, functie de nevoile fiecarei familii. Sunt bucatarii in aer liber dotate cu suprafete de gatit, zone de depozitare, frigidere, chir baruri. Tot mai multi oameni gatesc afara, pentru a sta mai mult timp in natura. Aceste bucatarii combina confortul celor de interior cu avantajul de a fi mai usor de intretinut si de a fi mai spatioase. Puteti apela la un architect pentru planurile unei astfel de bucatarii, dar gasiti multe idei si pe net.
Bucataria in aer liber langa curtea interioara
Gatitul in aer liber langa o curte interioara bine proiectata, unde intreaga familie poate sta sa ia masa ... iata un mod de a transforma un pranz intr-o experienta memorabila! Cu atat mai bine daca gradina este frumos amenajata. In serile de vara, gatitul in aer liber aduna toti membrii familiei si le ofera clipe de relaxare dupa o zi stresanta de munca.
La proiectarea curtii interioare, o idee buna este consultarea membrilor familiei, pentru a-i implica mai mult in alegerea modelelor si a tipului de mobilier de lemn. O copertina de panza gen marchiza este utila, pastreaza umbra si mentine interiorul curat. Adaugarea unor lumini de gradina creeaza un plus de farmec cinei dvs.
Gatitul in aer liber s-a generalizat pentru ca se potriveste oricaror nevoi - de la familiile care doresc sa petreaca mai mult timp impreuna, pana la mesele romantice la lumina lunii sau intalnirile intre prieteni, la o bere. Deci, alegeti un proiect de bucatarie in aer liber si ... incepeti sa gatiti!