SC LARA MODUL SRL

Bucuresti

strada Traian Popovici nr. 77, sector 3

Firme

Contacte - SC LARA MODUL SRL

Telefon mobil: 0756648652

Contact: Andrei

Lara Modul produce si comercializeaza o gama variata de mobilier, in diverse stiluri, modele, culori si dimensiuni. Mobila de inalta calitate, cu un design variat, de la stil clasic si rustic pana la ultramodern, intr-o gama larga de modele la un excelent raport calitate-pret.

Venim in intampinarea clientilor atat prin design cat si prin calitatea executiei. Materialele pe care le folosim sunt de cea mai inalta calitate. Avem drept fundament experienta si portofoliul generos al unei echipe tinere, inovatoare si entuziaste, specializata in productia de mobilier.

Fabrica de mobila din Bucuresti dispune de capacitati ridicate de productie si utilaje moderne ce ne permite sa oferim clientilor nostri mobila de inalta calitate la un pret extrem de avantajos. Pentru comenzi punem la dispozitia clientilor nostri magazinul nostru online de mobila, pentru a putea astfel comanda mobilier din confortul casei proprii. Avem o experienta vasta in domeniul mobilierului, o echipa profesionista si capacitati de productie si utilaje ultramoderne, fapt ce ne permite sa oferim clientilor nostri: mobila de calitate la preturi reduse!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Promotii mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate