NEWCONCEPTLIVING

Sibiu

Calea Cisnadiei

Contacte - NEWCONCEPTLIVING

Telefon mobil: 0742702397

Contact: Sergiu Cristea

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei NEWCONCEPTLIVING

„New Concept Living”, locul in care gasesti un camin pentru viitor.

CASA pentru buzunarul tau!

Am creat am o CASĂ, pentru buzunarul clienților care isi permit un apartament de 3 camere. Nu e om să nu-si dorească la casă… insă, prețul obligă clienții să accepte blocul.

Am rezolvat problema prețului! Da, in loc de apartament cu 3 camere, vă oferim o casă P+E, cu curte proprie 82,6 mp utili + 30 mp utili CURTE, 3 dormitoare (la etaj) total separate de zona in care se desfasoara principalele activitati zilnice (adica zona de living cu bucatarie), 2 bai ( una la fiecare etaj), debara si balcon. Astăzi, in premieră, aveți ocazia să vă mutați la casă cu doar 42.500€.

Parterul este format dintr-un living+bucatarie imens de 30 de mp utili, o baie si o debara. La etaj se gasesc cele 3 dormitoare decomandate de 12 mp utili, 11 mp utili, respectiv 10 mp utili ,o baie si un balcon. Acest modul vine la pachet cu un teren de 30 de mp utili.

Cartierul rezidential va fi alcatuit din 10 vile a cate 40 de module de case diferite. O vila este compusa din 4 unitati locative (cvadruplex ), dispuse pe doua nivele P+E. Fiecare modul vine la pachet cu o suprafata diferita de teren. Modulele din fata beneficiaza de 30 de mp utili de teren (curte mica), iar cele din spate de 70 mp utili de teren (curte mare).


De ce oare să mai alegeți blocul, cand aveți alternativa să stați la casă?? De ce puțin, cand pot mult?!?!

Deci, ce oferim noi?

Oferim posibilitatea de a locui la casă, la prețul unui apartament!
Oferim cliențiilor nostri o CASA, in locul unui apartament la bloc;
Oferim cliențiilor nostri o CURTE, in care să-si parcheze masina si in care să se joace copii.
O priveliste superba. Cele mai extinse garantii de pe piata. Sansa de a savura din plin dupa – amiezele insorite, pe propriul gazon.
Toate acestea cu doar 515 €/ mp util- probabil cel mai mic pret de pe piata.

Daca aceasta varianta nu te-a convins dispunem si de modul de casa cu CURTE MARE:

CASA pentru buzunarul tau 82,6 mp utili + 70 mp utili CURTE PROPRIE!- 47.500€

Locatia noastra:
Dupa finalizarea, cu succes, a unei intregi comunitati, de peste 100 de unitati locative in Turnisor ( Ansamblul Rezidential de case – Zona Turnisor), am decis sa construim si in Ciresica, mai exact, pe Calea Cisnadiei. Astazi, fiind una din cele mai bune zone de locuit din oras, devenita cunoscuta pentru constructiile sale cochete, investitiiile imobiliare bine facute si vecinii prietenosi.


CASA pentru buzunarul tau!

Deci, Nu UITA! Astăzi, in premieră, aveți ocazia să vă mutați la casă cu doar 42.500€ , 82,6 mp

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter