REZID IMOBILIARE

Buftea, Ilfov

Contacte - REZID IMOBILIARE

Telefon fix: 0311020890

Telefon mobil: 0769001075

Contact: Elena Radu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei REZID IMOBILIARE

Suntem o Agentie Imobiliara construita pe o fundatie de profesionalism si corectitudine.

Apartinem structural acestei zone, nord-vestul Capitalei, in care membrii echipei noastre s-au nascut si au crescut. Familiile noastre, cu legaturi uneori destul de ramificate, isi au locul de multe generatii pe o raza destul de redusa in jurul culoarului BUFTEA - MOGOSOAIA - CREVEDIA.

Cunoastem zone ca Samurcasi sau Darza, strazile de pe vremea cand erau niste drumeaguri prafuite si cartierele rezidentiale de astazi din epoca in care erau doar in proiecte.

Noi va prezentam zona. Ceea ce aflati vor fi informatii adunate in multi ani de contact direct, traite si vazute de noi. Analizele noastre se construiesc pe date reale si detaliate despre ritmurile de dezvoltare edilitara, de implementare a infrastructurii si a utilitatilor.

Va asteptam pentru a va acorda sprijinul nostru, pentru a incheia in siguranta o tranzactie imobiliara, pentru a face in conditii optime investitia dvs. si , de ce nu, pentru a va prezenta viitorii vecini.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter