ANAVIV PARTS SRL

Bucuresti

Bd. Theodor Pallady, nr.57, sector 3

Firme

Contacte - ANAVIV PARTS SRL

Telefon fix: 0725862236

Telefon mobil: 0745149335

Contact: Cristian Rosioru

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ANAVIV PARTS SRL

Piese de schimb pentru stivuitoare.
Acoperim o gama larga de piese de schimb si accesorii pentru stivuitoare manuale, electrice si motostivuitoare pentru marfa: Baumann, Bobcat, BT, Caterpillar, Cesab, Clark, Daewoo Doosan, Fiat, Hyster, Hyundai, JCB, John Deere, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Linde, Manitou, Mitsubishi, Nissan, Still, TCM, Toyota, Yale, etc. Va vom oferi intotdeauna cele mai bune oferte, personalizate In functie de nevoile dumneavoastra (calitate, pret, termen de livrare, etc). Astfel, apeland la serviciile noastre, veti avea intotdeauna certitudinea ca piesele pe care le veti primi sunt exact cele de care aveati nevoie.
Piese de schimb pentru utilaje agricole
Utilaje agricole si toata gama de piese si accesorii pentru aceste utilaje. Stim ca in astfel de afaceri timpul inseamna bani, asa ca va oferim cele mai bune solutii pentru a va pune rapid afacerea pe roti. Echipa noastra cuprinde, pe langa oamenii de vanzari, si un departament tehnic competent, care va raspunde intotdeauna cu promptitudine si seriozitate cerintelor dumneavoastra. Acoperim, printre altele, toata gama de piese pentru urmatorii producatori: Case/ IH, Claas, Deutz, Fendt, Fiat, Ford, New Holland, JCB, John Deere, Kubota, Landini,Massey Ferguson, Renault, U650, Volvo, Yanmar, Zetor, etc.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate