CALIN ALINA-MIHAELA PFA

Bucuresti

Firme

Contacte - CALIN ALINA-MIHAELA PFA

Telefon mobil: 0763050641

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei CALIN ALINA-MIHAELA PFA

Executam la comanda lucrari din fier forjat : porti , garduri, mana curenta, balustrada balcon , grilaje si orice alt tip de lucrare din fier forjat, dupa modelul propriu sau dupa modelul clientului. Executam de asemenea , lucrari din inox: balustrade scari si balcoane . Ne recomanada calitatea deosebita, preturile atractive si clientii multumiti.

Puteti solicita telefonic sau pe e-mail o calculatie estimativa de pret in functie de modelul ales , iar ulterior se va stabili o intalnire pentru efectuarea masuratorilor si stabilirea tuturor detaliilor (materiale utilizate, culoare, patina) , calculatia finala si montajul.

Vopseaua este una speciala si poate fi orice culoare iar lucrarile pot fi finisate cu patina antica, de diverse nuante: auriu, argintiu, cupru, verde si violet in functie de ambientul dumneavoastra.

In Bucuresti si in apropierea Bucurestiului , transportul si montajul sunt incluse in pret. Pentru a considera o comanda lansata este necesara achitarea unui avans de 60% din valoarea lucrarii, iar plata integrala se va efectua la final, in ziua montajului.

Contact: tel: 0763.050.641

email:fierforjatdesign@gmail.com

www.fierforjat-design.ro

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate