TERRA GRANIT

Navodari, Constanta

Str. Taberei, Nr. 1

Contacte - TERRA GRANIT

Telefon mobil: 0724229705

Contact: Cristian Dragoi

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei TERRA GRANIT

Unul dintre cele mai vechi materiale de constructie folosite, piatra a fost, si va ramane, o perpetua sursa de inspiratie. De mai bine de 6 milenii, rocile naturale (marmura, granit, travertin) ofera personalitate, stil si rafinament constructiilor din intreaga lume – calitati pe care nici un material sintetic nu le poate oferi.

Intrata pe piata din Constanta in luna ianuarie a anului 2004, Terra Granit ofera clientilor sai o gama variata de produse la calitate inalta, importate direct de la cele 3 fabrici ale colaboratorilor nostri din Turcia, unde acestia detin peste 25 de cariere de marmura, traventin si onyx – suficiente pentru a asigura necesarul de piata din Romania si nu numai.

Localizat in orasul Navodari – Constanta, depozitul central Terra Granit se intinde pe o suprafata de 2000 mp, reusind sa intampine cu brio cerintele tuturor clientilor sai, in ceea ce priveste stocurile disponibile, in orice moment, la oricare dintre produsele expuse.

Monitorizam in permanenta numarul tot mai mare de clienti pentru a ne asigura ca vom putea, oricand, acoperii cerintele acestora – de aceea ne aflam intr-o continua stare de dezvoltare.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate