KONCEPTO

Cluj-Napoca, Cluj

Str. Bucuresti nr. 51

Firme

Contacte - KONCEPTO

Telefon fix: 0264430261

Telefon mobil: 0728030606

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei KONCEPTO

Koncepto | Design Boutique se defineste pe scurt prin elemente simple dar esentiale: pasiune pentru design, arta, stil si frumos, profesionalism si promisiune respectata.

Acceptam provocarea oricarui proiect de amenajare si avem suportul unor specialisti documentati, punctuali si foarte implicati.

Ne bucuram cand suntem abordati de clienti in cautare de bun-gust, eleganta, estetica deosebita, colectii distinse de accesorii decorative, piese de mic mobilier, tablouri, textile, oglinzi, obiecte decorative dar si mobiler de calitate superioara.

Militam pentru combinatii inedite de stiluri in amenajare, mobilier de bucatarie definit prin functionalitate, mobilier de living extrem de confortabil, mobilier dinning cu design pretios, mobilier de baie la cele mai inalte standarde de calitate, mobilier personalizat pentru camere de copii dar si mobilier pentru birouri de succes, mobila la comanda, mobilier horeca, canapele s.a.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter