SC ELECTRONIC PREST SRL

Bucuresti

Al. BARAJUL DUNARII NR.3.

Firme

Contacte - SC ELECTRONIC PREST SRL

Telefon fix: 0213401434

Telefon mobil: 0723.65932

Contact: Gabriel Spiridon

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC ELECTRONIC PREST SRL

Pentru a beneficia de mentinerea in bună stare de functionare a instalatiei de interfon si a remedierii eventualelor defectiuni ce apar, vă aducem la cunostintă că acest lucru se poate concretiza prin incheierea unui contract de service post-garantie intre Asociatia dvs. si firma noastră. In momentul semnarii contractului de service o echipa de specialisti se va deplasa la sediul dvs. pentru a constata starea generala a instalatiei si a efectua o revizie totală a acesteia.
Pretul Contractului de Service este intre 2 si 4 lei, in functie de numarul de apartamente de pe scara si de vechimea instalatiei.
In acest pret sunt incluse asistența tehnică, taxă de deplasare, manopera si piesele de schimb necesare pentru remedierea defectiunilor aparute la intreaga instalatie de interfon. (SERVICE TOTAL )

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter