SDG TEHNOCONS AG SRL

Bacau

Firme

Contacte - SDG TEHNOCONS AG SRL

Telefon fix: 0764555559

Telefon mobil: 0757489013

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SDG TEHNOCONS AG SRL

Firma SDG TEHNOCONS AG SRL va pune la dispozitie o gama completa de produse destinate protectiei termice si fonice, protectiei solare si pentru umbrire, precum si pentru decorarea interiorului locuintei dumneavoastra, produse precum:
- jaluzele verticale;
- jaluzele orizontale;
- jaluzele romane;
- jaluzele in termopane;
- jaluzele exterioare;
- jaluzele din lemn;
- jaluzele din bambus;
- jaluzele Magic Light;
- jaluzele plissé;
- marchize (copertine);
- rolete textile;
- rolete personalizate;
- plase contra insectelor;
- rulouri exterioare din Aluminiu si PVC;
- obloane;
- usi de garaj;
- usi de interior.
Dorinta noastra este de a ne adapta atat climatului, pietei de desfacere, cat si clientilor in a le oferi solutii complete de inchidere a locuintei cu:
- tamplarie PVC;
- tamplarie Aluminiu;
- lemn stratificat.
Profilele pe care le utilizam sunt profile Rehau, Aluplast si Alutherm cu 3, 4, 5 si 6 camere de aer cu o adancime de montaj de 60 mm, 70 mm, 80 mm si 86 mm pentru o mai buna izolatie termica si fonica, sunt prevazute cu armatura de otel zincat de 1,5 mm pentru ridigizarea constructiei din PVC, dar si cu 4 garnituri care se inchid intr-unul sau in doua puncte.
Feroneria GU UNIJET din Germania este din otel dur, tratat impotriva coroziunii, rezistand la peste 15.000 cicluri inchis-deschis. Este clasa A de siguranta datorita manerului secustic cu inchidere pe bila, fapt ce nu permite fortarea feroneriei din exterior cu ajutorul unui maner martor.
Geamul termoizolant utilizat este Float cu Low-e cu mediu gazos Argon pentru evitarea condensului. Atmosfera de sera poate fi redusa intr-un procentaj mult mai mare in cazul inlocuirii sticlei Float cu o sticla reflexiva sau prin inlocuirea sticlei Low-e cu sticla Dual Protect.
Garantia pe care o oferim este de 5 ani la tamplarie, feronerie si sticla.
Nu exista pentru noi satisfactie mai mare decat atunci cand clientii sunt multumiti de produsele noastre si revin pentru o noua comanda sau ne recomanda neconditionat altor clienti.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter