AGENTIA ROT SERVICII CONSULTANTA ASIGURARI ACTE AUTO

Simeria, Hunedoara

Str. Piata Unirii, bl.6, parter

Firme

Contacte - AGENTIA ROT SERVICII CONSULTANTA ASIGURARI ACTE AUTO

Telefon mobil: 0744507642

Contact: Mircea Rot

Agentia Dispecerat Servicii Consultanta Imobiliare, este un serviciu ce va fi pus la dispozitia clientilor cu ajutorul partenerilor inscrisi in acest proiect si vine si in intampinarea nevoilor partenerilor inscrisi, facand legatura cu clientii, specialistii, meseriasii sau firmele partenere. In viitorul apropiat, poate apela la acest serviciu, orice persoana care are o problema de rezolvat, pentru a putea fi ajutata sa gaseasca mai usor si rapid firma specializata, mesterul potrivit, specialistul de care are nevoie sau cei care doresc sa vanda sa cumpere sau sa inchirieze o proprietate. Aici vor gasi serviciul complet. www.servicii-simeria.webnode.ro.
ASIGURARI RCA. Xerox alb negru sau color. ACTE AUTO; Contracte vanzare - cumparare auto. Fişe înmatriculare auto. Traduceri autorizate. Printari de pe USB stick, e-mail. Laminare înfoliere. Tehnoredactare. Certificat energetic cladiri. Consultanta - Intermedieri în Simeria, str. Piata Unirii, bl.6, Agenția Rot. Tel. 0744507642. https://servicii-simeria.webnode.ro/ Program de Luni până Vineri 8 - 16; Sâmbăta 8 - 12. Pentru acte la urgență înafara programului sau în zilele libere, sunați la tel. încercăm să vă ajutăm. Biroul de Consultanță Rot - Asistent în brokeraj pentru Transilvania Broker de Asigurări. Servicii consultanță contabilă PFA, IF, ii, transmitere electronică a declaratiilor fiscale. Înființări firme PFA, IF, ii. Traduceri autorizate. Asigurari RCA. Certificat energetic. Servicii E-mail. Xerox alb negru și color. Printare. Înfoliere. Laminare. Îndosariere. Descărcare de pe sick USB, SD și tipărire. Redactare documente: contracte de comodat; contracte de închiriere; contracte de subânchiriere; contracte de colaborare. Papetărie. Dosare medicale. Fișe înmatriculare, fise medicale. Simeria str. Piața Unirii, bl.6, tel. 0744507642, împreună cu parteneri colaboratori, găsim soluții pentru voi. Dorim să fim o echipă profesionistă de consultanți ce realizează un parteneriat cu toți clienții, oferindu-le o gamă diversificată de servicii. Ce este un birou de consultanță? Ca să răspund la această întrebare în primul rând trebuie să cunoaștem ce este consultanța.
aProcesul de consultanță este o forma de a acorda ajutor cu privire la conținutul, desfășurarea sau structura unei activități, acțiune în cadrul careia consultantul nu răspunde în realitate de executarea acelei activități, ci îi ajută pe cei însărcinați cu această răspundere. Se prestează o activitate de consultanță ori de câte ori se încearcă îmbunătațirea unei stări de lucruri, fără a avea însă un control direct asupra implementării soluției propusea, după Frite Steele.
aConsultanța este un serviciu profesional și o metodă de a oferi sfaturi și ajutor concret în afaceri cu scopul îmbunătățirii calității procesului de conducere și optimizării organizațiilora, după Milan Kubr.
În concluzie consultanţa este un serviciu profesional de consiliere la cerere, de implicare, realizat pe baza unui onorariu, de către specialiştii firmelor de consultanta care fac parte din noua economie bazata pe cunostințe și informații.
De multe ori lucrurile sunt întotdeauna prea complicate ca sa le rezolvați singuri, iar noi vă ajutăm prin munca noastră care se desfășoară combinând știința si tehnologia să rezolvați lucruri mai complicate. Împreună construim viitorul serviciilor.
http://servicii-simeria.webnode.ro/contact/

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Mobila Elvila - produse noi

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate