1ST CLASS LIGHTING

Timisoara, Timis

Firme

Contacte - 1ST CLASS LIGHTING

Telefon mobil: 0721037334

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei 1ST CLASS LIGHTING

SC 1st Class Lighting este o firma nou infiintata in Timisoara care are ca activitate principala comertul on-line a corpurilor de iluminat si ca activitate secundara amenajarile interioare.

Scopul nostru esential este acela de a va pune la dispozitie sortimente de corpuri de iluminat fabricate de cunoscute firme europene din domeniu.

Suntem o echipa tanara cu puternice cunostinte in domeniu gata pentru a prelua solicitarile dumneavoastra si de a va acorda asistenta in realizarea proiectelor de reabilitare, extindere sau amenajare a spatiilor indiferent de destinatia lor.

Foarte important pentru noi este sa adaptam produsele la cerintele dumneavoastra, de aceea putem afirma cu convingere ca orice colaborare cu SC 1st Class Lighting va va multumi.

Orientarea ofertei de produse si servicii dupa nevoile clientiilor nostri reprezinta un factor important al activitatii nostre.

Diversitatea produselor oferite de noi, performantele si calitatea lor garanteaza o inalta fiabilitate,un consum redus de energie si confort in utilizare.

Dorim sa oferim clientilor nostrii produse inovative a caror functionalitate, design si atractivitate sa satisfaca orice cerinta,scopul nostru final fiind acela de a va ajuta sa va afirmati personalitatea proprie in spatiul dumneavoastra.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate