INTR IND VASILE ION

Rubla, Buzau

Rubla, Com V. Ramnicului

Firme

Contacte - INTR IND VASILE ION

Telefon mobil: 0741043286

Contact: George Vasile

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei INTR IND VASILE ION

Usa din lemn masiv contine: toc , foaie usa, pervazuri , broasca, silduri, balamale cu rulmenti, garnitura de etansare, usa este reversibila (stanga-dreapta), sticla se monteaza pe mijlocul usii, prin partea de sus, ceea ce inseamna ca usa are arhitectura atat pe fata cat si pe spate, pe langa ea montadu-se optional garnitura sa nu vibreze, nemaifiind nevoie de silocon , cuisoare sau sipca care sa mascheze faltul!

In primul rand vreau sa fac o prezentare a firmei, noastre care are o bogata expierenta in domeniul usilor de interior si exterior, in special al usilor din lemn masiv, pe care, de-a lungul timpului , am incercat sa le imbunatatim atat din punct de vedere tehnologic cat si calitativ,. Suntem in permanenta preocupati de imbunatatirea serviciilor noastre si va stam la dispozitie cu personal instruit in consilierea clientilor, atat in pregatirea golurilor de zid, cat si in gasirea solutiei pentru satisfacerea fiecarui client. Firma ofera o varietate de modele, culori si marimi pentru orice necesitate din casa oricarui client.
Usile sunt gandite sa se integreze cu celelalte materiale din lemn , din locuinta fiecaruia. Usile si ferestrele reprezinta principala suprafata deficitara de izolare termica si fonica. Pentru o izolare superioara va punem la dispozitie usi de exterior si ferestre simple sau oscilobatante, toate dotate cu geam termopan de ultima generatie si realizate cu cele mai performante utilaje in domeniu. Ceea ce ne caracterizeaza pe noi este pasiunea pentru lemn. Din aceasta pasiune va oferim produse realizate integral din lemn masiv, produse a caror valoare e sporita de finisaje deosebite, realizate cu mare, mare atentie. Si datorita acestei pasiuni, putem sa va oferim produse de calitate ce rezista si isi multiplica valoarea peste generatii. Pentru finisaje se folosesc lacuri ecologice pe baza de apa in orice nuanta dorita ( pin, castan, mahon, nuc, palisandru, ebonit, olive, stejar, cires, etc) .
Usile si ferestrele sunt prevazute cu feronerie si garnitura de etansare de buna calitate. In galerie se pot vedea usile si ferestrele din modelele realizate de noi. Acestea nu constituie integrul nostru portofoliu de usi si ferestre, ci sunt reprezentative pentru capacitatile noastre de productie. Preturile se stabilesc in primul rand functie de materialul ales folosit, accesorii, respectiv modelul ales, dar si de coplexitatea lui. Firma asigura masuratorile, consultanta, transportul si montajul acestora la domicilul clientului (daca este nevoie).
Daca sunteti interesat de produsele noastre, si pentru orice detalii, va rugam sa ne contactati.

Cu stima,
George Vasile
Reprezentant comercial
Intr. ind. Vasile Ion!
0741043286

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate