TOP CLEAN

Bucuresti , Bucuresti

Firme

Contacte - TOP CLEAN

Telefon fix: 3107474

Fax: 3135394

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei TOP CLEAN

TOP Clean - Primul lant de Spalatorii - Curatatorii din Romania. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

- Curatatorie generala
- Curatatorie perdele
- Servicii de calcare
- Curatatorie/ spalatorie covoare
- Spalatorie incaltaminte UGG
- Curatatorie articole din piele
- Curatare tapiterie
- Curatare articole delicate

Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2000.

Principala preocupare a companiei TOP Clean este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de calitate in spalatorii ecologice. Compania are un efectiv de 55 angajati.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate