DIMMER SRL

Comanesti, Bacau

Moldovei 110

Firme

Contacte - DIMMER SRL

Telefon fix: 0234364820

Fax: 0234374056

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei DIMMER SRL

“Infiintata in anul 1991, SC DIMMER SRL produce si comercializeaza o gama variata de produse din lemn: case de locuit pe structura din lemn, case de vacanta, case de gradina, sarpante din lemn, saune, pavilioane, pergole, tarabe, casute de joaca pentru copii, adaposturi pentru animale, cover car-uri, mobilier pentru gradina si tamplarie din lemn stratificat cu geam termoizolant. Produsele noastre sunt destinate atat pietei interne, cat si celei europene a constructiilor din lemn, demonstrand prin calitatea fiecarui produs experienta acumulata in peste 20 de ani de productie a caselor din lemn.
Cu ajutorul unui flux tehnologic de ultima generatie ne permitem sa garantam termene de executie rapide pentru produsele noastre, fara a face compromisuri referitoare la calitate. Casele noastre din lemn sunt executate de specialisti consacrati in domeniu, in baza unor proiecte realizate de o echipa experimentata, iar echipa de Control Tehnic de Calitate reprezinta garantia respectarii standardelor noastre, in ceea ce priveste productia caselor din lemn.
Respectul fata de client, seriozitatea si responsabilitatea au transformat colaborarea dintre noi si clienti, in parteneriate de lunga durata. Succesul colaborarii noastre, cu firme de prestigiu de pe piata romaneasca si europeana a constructiilor din lemn, este confirmat de cel mai bun barometru al progresului nostru: clientii.”

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter