SC ACRYL EUROPE SRl

Cluj-Napoca, Cluj

Firme

Contacte - SC ACRYL EUROPE SRl

Telefon mobil: 306456814

Fax: 3612016433

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC ACRYL EUROPE SRl

Cu ce va poate fi de folos Acryl Europe srl.?
Ati gasit in Romania o alta firma care se ocupa in exclusivitate cu placile acrilice?
Ati gasit printre furnizorii de placi acrilice macar o firma care se dedica numai acestui material?
Ce ati zice de un distribuitor unde atentia se focalizeaza 100% pe Dumneavoastra ca proiectant, prelucrator, sau utilizator?
Acryl Europe srl. este o firma cu o filozofie proprie, unde atentia se focalizeaza pe placile acrilice (ADH), pe cunostintele tehnice despre acestea si pe utilizatorii acestui material. Am fondat aceasta companie cu dorinta de a asigura toate cele necesare prelucrarii placilor acrilice ADH. Aceasta garanteaza ca dumneavoastra veti fi dotat cu toate materielele, cunostintele si posibilitatile privind acest material.
Toate acestea in colaborare cu o singura companie, Acryl Europe srl.
Ce va oferim? Aveti nevoie doar de un singur contact pentru a beneficia de solutiile optime necesare executarii tuturor cerintele clientilor.
Recomandari pentru executari, idei pentru a evita greselile, pentru ca Dumneavoastra sa nu fiti nevoit sa invatati din propriile greseli.
Cu ajutorul distribuitorului Dumneavoastra veti fi capabil de a executa de la cele mai simple pana la cele mai complicate comenzi, folosind uneltele si materialele optime.
Cu ajutorul nostru puteti deveni un profesionist in prelurarea placilor acrilice ADH intr-un scurt timp. Nu uitati, timpul inseamna bani!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate