SC AKTIVHAUS SRL

Timisoara, Timis

Str.Storojinet nr.B20, sc.B,ap.2

Contacte - SC AKTIVHAUS SRL

Telefon fix: 0356108254

Telefon mobil: 0721656565

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC AKTIVHAUS SRL

Suntem o echipa tanara de profesionisti calificati in tara si in strainatate in domeniul proiectarii, instalarii si executiei de sisteme de instalatii termice, electrice, de ventilatie cu recuperare de caldura cu sursa de caldura conventionala si alternativa, regenerabila.

Protejam activ mediul inconjurator folosind cu preponderenta echipamente care au ca sursa de caldura, energia inepuizabila de la soare, acumualta in aer, apa, sol. Cautam si va oferim solutii individuale, accesibile din punct de vedere tehnic si financiar.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse la tehnica de ultima ora din domeniul energiei regenerabile: atat echipamente care folosesc energia din mediul inconjurator cat si echipamente care folosesc energie reziduala rezultata din procese tehnologice sau din activitati diverse.

Va oferim o gama completa de servicii in domeniul sistemelor de incalzire si a sistemelor de incalzire ecologice.

* consultanta
* proiectare
* audit energetic
* studii de fezabilitate
* executie foraje
* executie instalatii termice cu incalzire in pardoseala, ventiloconvectoare, radiatoare
* instalatii de incalzire/racire, sanitare, pluviale, ventilatie
* executie instalatii electrice
* termoscanare piederi de caldura
* pasaport energetic cladire

Pe scurt, distribuim: panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura racire/incalzire, pompe de caldura pentru prepararea apei calde menajera, sisteme de ventilatie, turbine eoliene.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate