NOVA CASA DESIGN

Arad

Str. Capitan Ignat, nr. 25

Firme

Contacte - NOVA CASA DESIGN

Telefon mobil: 0732146358

Fax: 0357814456

Contact: Alexandra Faur

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei NOVA CASA DESIGN

NOVA CASA DESIGN ofera solutii eficiente de redecorare, personalizate si adaptate dorintelor si necesitatilor fiecarui client in parte.
Pentru ca ne dorim sa creem de fiecare data acel ambient special, care imbina intr-un mod ingenios aspectul estetic cu cel functional, si rezulta intotdeauna intr-o amenajare caracterizata de stil si eleganta.
Oferim consiliere profesionala si solutii eficiente pentru amenajarea oricarui tip de interior, incepand de la proiectul 3D, pana la alegerea si achizitionarea materialelor, compartimentarea, mobilarea, si decorarea casei/biroului/sediului afacerii clientului nostru.
Punem un accent deosebit pe finalizarea lucrarilor de amenajare cu un efort minim pentru client, fara timp pierdut de acesta pe santier si fara stresul coordonarii muncitorilor sau al curateniei ulterioare amenajarii.
Predam spatiul curat, la cheie, perfect pregatit pentru noii rezidenti sau pentru viitorii clienti.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate