ALCHIMICA ROMANIA

Bucuresti

Firme

Contacte - ALCHIMICA ROMANIA

Telefon fix: 0726101021

Telefon mobil: 0728073723

Fax: 0372872281

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ALCHIMICA ROMANIA

ALCHIMICA ROMANIA este singurul importator si reprezentant din Romania al firmelor HERMETICA (Bulgaria) si ALCHIMICA (Grecia) - producatori de peste 25 ani de sisteme de impermeabilizare universale, bazate pe membrane lichide poliuretanice, foarte sigure si eficiente in timp, produse cu cele mai performante si inovatoare tehnologii in tendintele internationale.
Avantajele acestor sisteme de hidroizolatie: aplicatii universale, cele mai eficiente tehnologii de impermeabilizare cu aplicare usoara la rece inclusiv peste detalii cu forme complicate, 100% bariera impermeabila, suporta contact permanent cu apa, durata lunga de viata estimata la 25 ani, formeaza o membrana monolitica durabila non-toxica fara rosturi de imbinare, extrem de flexibila (chiar si la -40 0C), aderenta perfecta, permite lipirea gresiei/pietrei naturale cu adeziv peste membrana, permite aplicarea de asfalt bituminous peste membrana, rezistenta excelenta la raze UV si apa, la radacinile plantelor, la trafic intens, anti-alunecare.
Unul dintre produsele cele mai vandute este HYPERDESMO - un lichid poliuretanic monocomponent care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera si se transforma intr-o membrana foarte elastica cu aderenta puternica la multe tipuri de suprafete. Este un produs pe baza de rasini poliuretanice elastomerice hidrofobe si adaosuri speciale anorganice cu excelente proprietati mecanice, chimice, termice, rezistenta la UV si intemperii.
Se aplica cu pensula, rola sau pompa fara aer in cel putin doua straturi - consum min. total 1,2 – 1,5 kg/m2. Pt. expunere UV sunt recomandate culorile alb si gri. Sistemul complet cuprinde: 1 strat amorsa + mastic pt. Scafe si sigilare fisuri + 2 straturi membrana lichida.
Impermeabilizare si protectie pt: gresie, placi de gips, ciment, beton, OSB, spume poliuretanice rigide de izolare, bai, verande si balcoane, acoperisuri, acoperisuri usoare din metal sau placi azbest, membrane bituminoase, membrane EPDM, rezervoare, parcari auto si tribune stadioane, poduri, canale de irigatii.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter