DECOARTSTONE

Vaslui, Botosani

Dumesti

Contacte - DECOARTSTONE

Telefon mobil: 0740205203

Contact: Mechis Ioan

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei DECOARTSTONE

DecoartstoneŽ este firma producatoare de materiale pentru betonul amprentat pentru suprafete orizontale si verticale.
Produsele sunt de inalta calitate, durabile in timp si cu caracteristici tehnice la standarde europene. Beneficiind de linii de productie dotate cu echipamente moderne, de ultima generatie, full-automate, asistate de computer, putem astfel produce materiale de constructii avand un excelent raport calitate/pret.
Pentru a veni in sprijinul partenerilor nostri oferim o gama variata de produse: adezivi, sape, mortare uscate, mortare speciale, mortare flexibile, tencuieli normale, tencuieli pentru medii uscate-umede pentru interioare si exterioare, cu mare rezistenta la inghet-dezghet ce ofera solutiile ideale in constructii. Asiguram produse si servicii de calitate fara prejudicierea resurselor naturale limitate, mediului, pentru cresterea satisfactiei tuturor partenerilor nostri de interes.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate