ARGENTIS

Comanesti, Bacau

str.combinatului

Firme

Contacte - ARGENTIS

Telefon mobil: 0766967548

Contact: Argentis Andrei

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ARGENTIS

Sub spectrul noului, frumos si original, brandul Argentis si-a facut aparitia in peisajul economic romanesc aducand cu sine o noua conceptie despre imbinarea placutului cu utilul, atat in propria sa activitate, cat si in raporturile sale cu colaboratorii.
Cunoscund adevaratul sens al conceptului: inceput de la zero, am experimentat satisfactia lucrului bine facut, intr-un mediu amortit in rutina statica si neproductiva.
Valorificand pretioasele resurse naturale ale zonei Comanesti, cu imaginatie si indemanare, am pus bazele unei afaceri de succes, cu mobilier de gradina si amenajari de spatii de agrement sau de joaca pentru copii.

Argentis: amenajari de gradina, terenuri de joaca, amenajari spatii verzi si pentru copii, mobilier de gradina, balansoar, banci, amenajari rustice, mobilier rustic, set de gradina, fantana de lemn, importator anvelope, spalatorie

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate