SC FOREST & CONSULTING SRL

Deva, Hunedoara

STR. M. KOGALNICEANU BL.56 PARTER

Contacte - SC FOREST & CONSULTING SRL

Telefon fix: 0254223648

Telefon mobil: 0744395625

Fax: 0254223648

Contact: Marcu Cristina

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC FOREST & CONSULTING SRL

Societate de prestari servicii curatenie cu o experienta de 2.5 ani care ofera servicii pentru persoane fizice dar si juridice.
Oferim servicii pentru curatenie generala dupa constructor; preluari spatii pentru curatenie inainte de a fi date in functiune; intretinere spatii comerciale, hale industriale, brutarii, cabinete cosmetice, cabinete medicale, cabinete notari sau avocati, depozite, cladiri de orice tip; apartamente , case, vile, case de vacante; spalat geamuri, spalat + curatat mochete, covoare, tapiterii, coltare, fotolii, tapiterie masini.
Serviciile sunt pentru tot judetul Hunedoara.
Oferim si alte servicii in functie de cerintele clientilor cum ar fi: aranjare carti, haine, vesela, jucarii; aranjare arhiva, debarasare arhiva; ajutor la mutat sediu firma sau la mutare pers. fizice; debarasare obiecte vechi; ordine in lucruri, etc.
Lucram de luni pana sambata.
Pentru urgente lucram si duminica si de noaptea.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate