SC PIEME IMPEX SRL

Cluj-Napoca, Cluj

Str. Rahovei, nr 56

Firme

Contacte - SC PIEME IMPEX SRL

Telefon fix: 0264592407

Telefon mobil: 0744525130

Fax: 0264592407

Contact: Szabo Iuliana

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC PIEME IMPEX SRL

Firma S.C. PIEME S.R.L. a fost infintata la inceputul anului 1995, avand ca obiect de activitate proiectarea si executarea instalatiilor electrice, elaborarea de studii de fezabilitate, analize si masuratori pentru optimizari energetice, lucrari de cercetare.

Pentru mentinerea cunoatintelor teoretice la nivel competitiv, pe langa studiul particular necesar practicii zilnice, s-a apelat la cursuri postuniversitare de luminotehnica si instalatii electrice, la participarea la conferinte si simpozioane de specialitate, la prezentari de produse si programe de calcul de specialitate.

Instalatii electrice - proiectare si executie - Cluj Prin Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari din Romania (SIEAR) suntem la curent cu reglementarile si noutatile in domeniu, cu evenimentele demne de urmarit.

Din 1999 dispunem de verificator atestat MLPAT pentru proiecte de instalatii electrice, conform legislatiei privind calitatea in constructii.

Instalatii electrice - proiectare si executie - Cluj Suntem printre primele firme, care conform noilor reglementari am obtinut atestatul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), in ianuarie 2005, avand personal autorizat atat pentru proiectarea, cat si pentru executarea instalatiilor electrice.

Pentru lucrarile de proiectare si/sau executie de instalatii electrice elaborate in domeniul restaurarilor de monumente istorice am obtinut diverse premii nationale si internationale.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter