Cautare mobila lemn alba

5 gasite in sectiunea Revista

Elemente de decor pentru casa ta

Pentru ca o casa sa devina un camin aceasta trebuie sa fie in deplina armonie cu personalitatile celor care o locuiesc. Stilul de decor, culorile, textilele, corpurile de iluminat sau mobila, toate acestea contribuie la crearea atmosferei dorite in casa ta.

In categoria Decoratiuni

mai mult

Idei pentru amenajarea living room-ului

Living room-ul este spatiul interior care creaza impresia generala asupra locuintei tale. Locul in care trebuie sa ne simtim extrem de confortabil, de relaxati, locul in care trebuie sa ne simtim de fiecare data acasa! Tocmai de aceea amenajarea, mobilarea si decorarea living-ului trebuiesc realizate cu o deosebita atentie.

In categoria Decoratiuni

mai mult

Alege culorile potrivite pentru tine si casa ta! - Galerie foto

Iti doresti o imagine noua pentru casa ta? De ce sa nu te folosesti de culori? Invata sa folosesti acest element fascinant al designului de interior si vei remarca cum simpla schimbare a cromaticii unui perete poate pune intr-o lumina cu totul noua mobila si celelalte obiecte dintr-o incapere, redefinind-o complet.

In categoria Decoratiuni

mai mult

BIFE 2012, la final

Targul de mobila BIFE 2012 Avand ca tema centrala "design-ul de mobilier", evenimentul a trasat tendintele 2013 in materie de piese si accesorii destinate ambientarii spatiilor de locuit si sediilor de birouri. Dintre exponate, un succes deosebit au inregistrat piesele cu design original si ...

 

In categoria Targuri si expozitii

20 Sep 2012

mai mult

Dormitorul, zona noastra de relaxare! - Galerie foto

Dormitorul este zona in care reusim sa ne reculegem, sa ne relaxam si sa ne odihnim pentru o noua zi... Tocmai de aceea acesta zona a locuintei este una dintre cele mai importante, o zona in care confortul, functionalitatea si designul trebuie sa creeze un mix perfect.

In categoria Decoratiuni

mai mult

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri