Cautare casa cu 3 dormitoare

210 gasite in sectiunea Revista

Casa in forma de T, fara etaj, cu 4 dormitoare si garaj - proiect si imagini

Forma literei T a casei faciliteaza accesul din interior la terasele situate intre laturile constructiei. Combinand traditia cu modernitatea, casa are interioare luminoase si practice.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa moderna cu doua dormitoare - imagini interioare si exterioare + proiect

Proiectata si construita ca si casa de vacanta intr-o pitoreasca zona viticola, aceasta casa cu doua dormitoare poate fi foarte bine folosita si ca locuinta permanenta.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa cu 3 dormitoare, garaj si pod mansardabil - proiect si imagini

Constructia unei case este un eveniment important in viata oricui, mai ales ca cei mai multi fac acest lucru doar o data in viata! Iata de ce ...

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa ecologica ieftina, cu 2 dormitoare, construita in deplina comuniune cu natura

Datorita arhitecturii sale speciale, dar si incadrarii intr-un decor natural superb, cu dealuri inverzite, casa se bucura de admiratie nu doar din partea pasionatilor de constructii naturale ci si a tuturor celor care cauta un refugiu din viata de zi cu zi intr-un loc in deplina comuniune cu natura.

In categoria Case ecologice

mai mult

Casa doar cu parter si suprafata de 130 metri patrati, cu trei dormitoare, terasa si garaj - imagini si proiect

Casa, care poate fi o locuinta confortabila pentru o familie formata din 3-4 membri, are o forma simpla, compacta si nu presupune cheltuieli mari de constructie.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa cu mansarda cu 3 dormitoare, birou si garaj - proiect si imagini

Casa prezentata exemplifica foarte bine conceptul de locuinta compacta, care, fara avea o suprafata mare, satisface pe deplin necesitatile unei familii cu copii. Cu aproximativ 84 si 44 de metri patrati suprafete utile la parter, respectiv mansarada, casa dispune totusi de trei dormitoare, un birou si un garaj pe langa celelalte incaperi comune oricarei locuinte.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa in stil mediteranean fara etaj, cu garaj si 4 dormitoare - imagini interior si exterior

Daca va doriti o casa cu un singur nivel care sa fie pe cat de confortabila pe atat de eleganta si fermecatoare, atunci stilul mediteranean s-ar putea sa fie alegerea potrivita.

In categoria Arhitectura

mai mult

Casa fara etaj, de 70 metri patrati, cu 2 dormitoare - proiect si imagini. O locuinta pentru un buget redus

Casa are o forma simpla, compacta, de tip bungalow, cu acoperis fronton in doua ape si nu necesita cheltuieli de constructie si de intretinere mari. Culoarea fatadei, care cucereste prin simplitate, este alba, iar soclul si intrarea in locuinta sunt placate cu piatra.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa fara etaj cu 3 dormitoare, garaj si acoperis in 4 ape - proiect si imagini din interior si exterior

Casa prezentata, de tip bungalow, are incaperi spatioase si luminoase, fiind amenajata cu atentie la detalii si, prin felul in care este structurata si desfasurata doar pe un nivel, ofera comoditate in utilizare.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Proiect de casa cu etaj pe un teren ingust - locuinta cu 3 dormitoare, garaj, terasa

Casa prezentata poate fi amplasata pe un lot de teren de doar 152 de metri patrati cu un front stradal de 11,70 metri. Fara a avea suprafata construita mare, casa dispune totusi de living, bucatarie, 2 bai cu dus, 3 dormitoare si un garaj care are amenajata deasupra lui o terasa.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa spectaculoasa cu 3 dormitoare si acoperis din piatra - imagini si proiect

Chiar daca arhitectura moderna preia continuu materiale si tehnici de construire noi si ultraperformante, acestea nu trebuie sa inlocuiasca ci doar sa completeze cele mai vechi materiale pe care le-a folosit omul pentru a-si construi o casa: lemnul, piatra si lutul.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Proiect casa luminoasa cu 4 dormitoare. Intre arhitectura moderna si cea traditionala.

Vazand doar 3 dintre cele 4 laturi ale acestei case oricine ar fi convins, pe buna dreptate, ca se afla in fata uneia dintre cele mai traditionale case. Pornind de la volumele constructiei, acoperisul cu olane sau fatadele placate cu piatra naturala, totul pare a indica o casa traditionala in stil mediteranean.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa cu mansarda cu lucarna - proiect si imagini. O locuinta frumoasa cu 3 dormitoare

Casa prezentata are un acoperis in 4 ape cu lucarna care sporeste farmecul constructiei. Lucarna asigura si accesul la un balcon amenajat peste intrarea in locuinta. Exteriorul casei suprinde in mod placut, culoarea deschisa a fatadei contrastand cu tigla mai inchisa la culoare.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa cu garaj si 3 dormitoare, cu arhitectura si design interior modern - proiect si imagini

Pornind de la forma clasica a unei case cu mansarda, arhitectii au introdus cateva detalii care sa-i confere acesteia aspectul unei case moderne.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Proiect de casa de vacanta din structura usoara. O casa mica si ieftina cu 4 dormitoare

Casa este construita pe structura usoara, cu cadre de lemn, are un pridvor, balcon, lucarna si ferestre de mansarda. Tehnologia de constructie ofera avantajul ridicarii rapide si la un pret mai mic a casei. La exterior, lemnul imbraca casa si este prezent la prispa si balcon. Astfel, casa are farmec si se incadreaza in peisaj.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Proiect de casa de vacanta cu 2 dormitoare, construita din cadre si panouri de lemn

Casa este construita pe structura usoara, cu cadre de lemn, de 16x16 cm, intre ele fiind pusa inzolatie din vata minerala de 16 cm grosime. Peretii exteriori au fost realizati din panouri suprapuse de lemn de 2,3 cm grosime.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa mica la tara cu mansarda si 2 dormitoare - proiect si imagini

Proiectata pentru a fi folosita ca si casa de vacanta sau pentru weekend-uri de catre o familie cu copii, aceasta incantatoare casuta poate constitui foarte bine resedinta permanenta a unui cuplu de pensionari retrasi la tara din agitatia vietii urbane.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Proiect de casa cu mansarda cu 3 dormitoare, birou si garaj pentru 2 masini

Casa prezentata, cu un aspect modern si elegant, structurata pe doua niveluri, parter si mansarda, poate fi un camin confortabil pentru o familie de 4-6 persoane. Fiind un proiect potrivit pentru persoane active, dinamice, garajul este prevazut pentru 2 masini.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Proiect de casa cu mansarda, 4 dormitoare si terasa amenajata deasupra garajului

Casa surprinde in mod placut, avand fatada amenajata in alb si partial placata cu piatra. Elementul de originalitate al constructiei il reprezinta terasa amenajata deasupra garajului, care are accesul prin unul din cele 3 dormitoare amenajate la mansarda.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Casa moderna cu etaj, 4 dormitoare, birou si garaj atasat - proiect si imagini

La proiectarea acestei case moderne cu etaj s-a pornit de la necesitatea includerii catorva cerinte minimale: existenta a 4 dormitoare, a unui birou si a unui garaj pentru 2 masini, precum si posibilitatea incadrarii constructiei pe un lot de teren ingust.

In categoria Proiecte de case

mai mult

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri