Arta somnului sanatos!

in Decoratiuni

A dormi bine echivaleaza cu cea mai buna cura de infrumusetare si este indispensabil pentru bunastarea fizica si mentala a fiecarei persoane. Salteaua "lucreaza" atunci cand noi dormim si trebuie sa garanteze corpului nostru cele mai bune conditii termice, igienice si o perfecta sustinere ergonomica, deoarece orele dedicate somnului sunt propice regenerarii corpului, mintii si calitatii vietii noastre.

 

 

De ce sa nu alegem atunci ce este mai bun?

 

"Morfeus revolutioneaza lumea somnului oferind o noua perspectiva sectorului de bedding cu produse inovative si de design extrem de competitive in materie de creativitate si de calitate ‘Made in Italy’. Inovatia tehnologica si grija fata de mediu (materiale ecologice, structuri testate si certificate ergonomic) asigura increderea si satisfactia clientilor nostri." afirma Grigore Teodor, Manager Giulia Confort, unic distribuitor in Romania al saltelelor Morfeus.

 

Semnate de renumiti designeri - Pininfarina, Roberto Semprini, Karim Rashid, saltelele Morfeus raspund nu doar cerintelor de calitate ci si tuturor exigentelor estetice.

 

Si, pentru ca fiecare persoana este diferita de o alta si prezinta caracteristici si exigente individuale proprii, salteaua "adecvata" trebuie sa colaboreze in maniera activa cu corpul in toate pozitiile de odihna din timpul somnului.

 

Iata si cateva propuneri din colectia de saltele Morfeus:

 

Isabella Trio

Saltea cu structura dubla de arcuri impachetate Multi-level Twin Pocket Springs
Saltea Morfeus Innova Plus Pentru o deplina relaxare,o saltea din colectia “I MITI” realizata de Morfeus este unica, Isabella Trio este o capodopera construita special pentru tine si necesitatile tale.
Materiale de inalta calitate, un atent studio al confortului, maiestrie in prelucrarea detaliilor de calitate pentru a dura in timp.
Utilizeaza in exclusivitate mondiala structura Multi-level Twin Pocket Springs, combinatia perfecta pentru o sustinere ergonomica dar in acelasi timp foarte confortabila. Startul de confort este in Forma-Therm Memory Essence (material ecologic vascoelastic termosensibil,deriva din uleiuri de origine vegetala) absoarbe caldura corpului si distribuie presiunea pe toata suprafata saltelei evitand compresiile excessive asupra corpului. Tesatura folosita este o tesatura Silversave (fire imbogatite cu ioni puri de argint) cu imprimeu Gold Lurex de calitate superioara, este antialergica, antistatica, antibacteriana, antifungica si mentine temperature corpului constanta.

 

Innova Plus

Saltea in Aquacell Essence + Forma -Therm Memory Essence
Saltea Morfeus Innova Plus Innova Plus este un “must” din gama saltelelor in Aquacell Essence. Speciala placa cu profil Ergo3D si orificii de aerisire in Aquacell Essence + Forma Therm Memory Essence, este disponibila in doua duritati diferite pentru a personaliza sustinerea ergonomica si confortul necesar fiecarei persoane. Innova Plus cu husa Silversave Cashmere este clasificata si certificata ca dispozitiv medical antidecubit, in acelasi timp poate fi echipata cu husele din programul “Plus” (patru tipuri de huse diferite), astfel incat sa permita utilizatorului personalizarea saltelei.

 

FluxAir Dinamic

Design Pininfarina
Saltea Morfeus FluxAir Dinamic Dinamic este o saltea de inalta calitate, care se inspira din principiile colectiei FluxAir: nivel superior de confort, o perfecta climatizare, materiale inovatoare, design exclusiv si original. Structura: Latura saltelei ce vine in contact cu corpul este acoperita cu tesatura Silversave® Extra Antistres (tratata cu dublu procent de ioni puri de argint). Stratul superior de contact este in Forma -Therm-Memory XP Essence imbinat cu placa in Aquacell Essence M.a.c, avand o forma speciala multi-zone, placa sustine corpul intr-un mod echilibrat si diferentiat evitand compresiile excesive asupra corpului. Placa este traversata de canale si orificii care permit aerului sa circule in interiorul saltelei pentru a asigura un microclimat ideal in orice sezon.

 

Saltea cu structura de arcuri impachetate Micro-Pocket 1600

Saltea cu structura de arcuri impachetate Gemma Breeze 3D este o saltea cu structura Micro-Pocket 1600, cu portanta ridicata avand doua laturi detasabile si lavabile in apa la 30 C. Straturile celor doua laturi sunt in fibra PolyFill® imbinata cu un strat de Aquacell®Green UltraSoft care imbunatateste caracteristicile tehnice, termice si antialergice ale tesaturii Silversave. Detasarea husei este asigurata de fermoarul perimetral care permite spalarea acesteia. Marea cantitate de arcuri "Micro-Pocket 1600" pemite ridicarea portantei si caracteristicilor de sustinere in mod evident oferind un confort superior in timpul somnului. Structura este acoperita pe ambele laturi cu straturi de confort in Aquacell Essence.

 

Pentru a vedea intreaga colectie de saltele Morfeus, contactati reprezentanta oficiala Morfeus in Romania:
Giulia Confort
Tel: 0215692109
Mobile: 0734473590
office@giuliaconfort.ro
www.giuliaconfort.ro
www.morfeus.it

Sursa: Giulia Confort

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!