Pavaje pietonale klinker

in Decoratiuni

Material oferit de Kromston, importator de parchet si pardoseli din pluta, lambriuri din pluta pentru perete, izolatii termice si fonice din pluta, materiale pentru montaj si finisaj
 
Anii 70-80 au fost anii "revolutiei socialiste in constructii", perioada in care betonul ne-a invadat viata. Orice, curte, alee, trotuar beneficia de placa de beton corespunzatoare.
A venit apoi perioada anilor 90 cand am inceput sa redescoperim pavajul, am inceput cu cel din beton vibrat care putea fi produs in orice curte cu o masa vibranta simpla, cu niste forme de material plastic din Polonia si cu reteta proprie. In acea perioada era cea mai accesibila varianta ca pret.

 

 

Pavaje caramida klinker N-a trecut mult si am inceput sa descoperim pavajele vibropresate, cu o textura mai interesanta, rezistenta mai mare, culori mai rezistente in timp si produse la nivel industrial. Astfel au inceput sa apara producatorii consacrati care puteau asigura un anumit nivel de calitate si volume mari de pavele.
Apoi, cei mai pretentiosi dintre noi au inceput sa caute alte variante de pavaj. Astfel am redescoperit fascinatia pietrei naturale, betonul amprentat (o idee americana de imitatie a naturalului) si caramida, da, vechea si binecunoscuta caramida.

 

Pavaje caramida klinker Am descoperit ca amenajarile in care se foloseste caramida reprezinta o solutie simpla si in acelasi timp traditionala prin care orice gradina poate fi innobilata.
Caramida poate crea unitate in arhitectura peisajului si poate rezolva unele din problemele de amenajare care apar intr-un proiect peisagistic.
Caramida poate transforma o zona ierboasa intr-un peisaj imaginat de beneficiari.
Amenajarile cu caramida nu sunt doar atractive ci au si o durata de viata extrem de lunga si cand afirmam acest lucru nu vorbim de orice fel de caramida ci de caramida de pavaj klinker. Chiar daca pentru unii caramida klinker pentru pavaj nu este o noutate dorim sa va anuntam lansarea noii game de caramizi klinker destinate pavajului pietonal. Acestea beneficiaza de toate calitatile pavajelor klinker doar ca au o grosime de doar 40mm, putand fi folosite de aceea doar pentru pavarea zonelor pietonale si in acelasi timp avand un pret mai mic in comparativ cu pavajul klinker clasic.

 

Pavaje caramida klinker Astfel oricine poate transforma cu usurinta orice curte intr-o curte pavata cu pavaj klinker.
De asemenea se pot pava aleile, terasele, pardoselile restaurantelor rustice, cramele etc. Putem folosi pavajul klinker pentru delimitarea zonei cu flori sau pentru construirea unui mic perete in jurul stratului de flori. Zona din jurul helesteelor sau ochiurilor de apa poate fi pavata pentru stabilitatea malului si decorarea lui. Folosirea caramizii de pavaj klinker este limitata doar de imaginatia designerului sau a beneficiarului.

Pentru orice detalii cu privire la pavajul pietonal klinker va rugam sa contactati echipa Kromston.

Sursa: Kromston

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!