Universul Permaflex (P)

in Recomandari

Conceptul italian Permaflex ne prezinta o lume a saltelelor si accesoriilor pentru dormit altfel decat o stim o stim noi, in mod obisnuit. Cum altfel? Prin mici detalii (sau mari, depinde de interpretare!) care puse cap la cap ne transmit o singura idee: somnul e vital pentru organismul uman. Si somnul trebuie sa atraga dupa sine placerea de a dormi. Acesta e secretul!

 

 

Saltea Permaflex Evolution Marilyn
Salteaua Permaflex Evolution Marilyn

 

Permaflex este un brand italian devenit in timp un pionier in lumea saltelelor. Un sinonim al confortului, al calitatii, al traditiei si al experientei. Calitatea e baza fiecarui produs conceput de Permaflex, scopul final fiind acela de a oferi echilibrul perfect intre un produs performant si estetica lui.

 

La baza acestui concept italian sta un centru de cercetare si dezvoltare a tehnologiilor folosite in conceperea materialelor. Menirea lui e sa ofere variante si solutii pentru nevoile fiecarui client in parte, sa garanteze confortul produselor. Standardul inalt la care e conceputa o astfel de saltea reuseste sa ofere clientului posibilitatea de a-si alege structura acesteia, tipul de materiale si tesaturi din care sa fie confectionata si, mai mult, designul final. Permaflex a ajuns sa revolutioneze universul somnului si nu renunta nici o clipa la dezvoltarea si conturarea unor noi idei de perfectionare a somnului!

 

Saltea Permaflex Creative God
Salteaua Permaflex Creative God

 

Sa detaliem in linii mari cateva aspecte revolutionare Permaflex. Permaflex ne permite sa alegem pentru salteaua proprie tipul de spuma memory cel mai potrivit nevoilor organismului nostru: Memory Foam, Memory Water Air, Memory Fresh sau Clima, Piuma sau Vegetal (detaliile fiecarui tip de spuma memory Permaflex le gasiti pe www.domafon.ro). Si, pentru ca pachetul sa fie complet, bineinteles ca nu doar spuma memory revolutionara e intreaga "magie" a saltelelor Permaflex. Secretul continua cu inalta calitate a fibrelor folosite pentru realizarea saltelelor si a partii de matlasare a acestora. Si, bineinteles, nu trecem cu vederea nici sistemele ce pot alcatui structura interna a unei slatele de standard inalt. Dintre acestea putem aminti deja celebrele sisteme cu arcuri impachetate individual sau ingeniosul concept Permaflex de separare a zonelor de sprijin in suprafata unei saltele.

 

Continuam dezvaluirile prin a va spune ca Permaflex a introdus in gama de produse utilizarea unor rasini speciale in amestec cu uleiuri esentiale. Acestea au ca rol stimularea celulelor nervoase cu scopul de a imbunatati starea de spirit, de a oferi armonie, o senzatie de relaxare senzoriala deplina, de a contrasta stresul. Touch Foamul cu uleiuri esentiale folosit in conceperea saltelelor Permaflex este antiseptic, antibacterian, cu proprietati aromaterapeutice.

 

Mail mult, Permaflex a ales sa foloseasca pentru realizarea produselor sale o fibra multifunctionala cu particule microscopice in bioceramica si nanoparticule de argint, care favorizeaza circulatia sangelui si intaresc sistemul imunitar. Iar in ceea ce priveste matlasarea saltelelor, se folosesc fibre naturale de inalta calitate: lana sau lana cashmere, bumbac sau in.

 

Gama completa de produse Permaflex nu se rezuma doar la saltele. Putem opta oricand si pentru alte accesorii dedicate somnului de la perne de diferite marimi, structuri, compozitii pana la huse de protectie pentru saltele.

 

Pentru mai multe detalii si informatii despre universul complet Permaflex va asteptam pe www.domafon.ro sau in showroomul din Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 9.

Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!