GARDENA si COMPO: echipamente si produse destinate sezonului rece (P)

in Ghid Practic Gradina

Septembrie este luna recoltelor bogate si perioada in care gradinarii incep sa se pregateasca pentru sezonul rece.

 

 

Trebuie sa aveti in vedere:

 

  • sa aplicati ingrasamant si sa aerisiti gazonul si, nu in ultimul rand sa-l pregatiti pentru vremea rece care urmeaza sa vina (reparati portiunile goale prin semanare, greblati frunzele cazute si pastrati-le pentru protectia plantelor perene etc.);
  •  

  • sa curatati pomii si sa taiati crengile uscate, bolnave sau rupte, crengile care se intersecteaza cu altele spre varf dar si lastarii care impiedica lumina sa treaca prin coroana;
  •  

  • sa protejati florile si alte plante sensibile la inghet cu strat protector.
  •  

GARDENA comercializeaza o gama variata de produse de gradinarit pe care va invitam sa o analizati on-line accesand www.gardena-shop.ro sau vizitand showroom-ul cu vanzare deschis in Bucure?ti, Sos. Odaii 117-123, sector 1 (soseaua de centura langa Pod Otopeni) deschis Luni – Vineri 8.00 – 16.30).

 

Pentru sezonul rece care se apropie, GARDENA comercializeaza de la dispozitive pentru imprastiere fertilizanti/material antiderapante si suflate/aspiratoare pentru frunze pana la unelte de iarna (lopeti de zapada, spargator de gheata etc.). Toate fabricate din materiale de cea mai buna calitate.

 

Distribuitor fertilizator

 

Suflanta frunze

 

Mai mult, pentru gradini verzi si rezistente cat mai mult timp GARDENA recomanda si comercializeaza produsele COMPO, lider pe piata de substante si fertilizatori pentru plante si gazon.

 

Ingrasamantul de toamna pentru gazon COMPO cu protectie pentru iarna intareste structura celulara a ierbii si imbunatateste rezistenta la bol datorita continutului ridicat de potasiu. Poate fi folosit, de asemenea, pentru a intari gazonul impotriva secetei din timpul verii.

 

Ingrasamant pentru gazon COMPO

 

Pamantul protectie de iarna COMPO cu functie 2in1 protejeaza impotriva frigului si inghetului in timpul iernii si reconditioneaza solul in primavera.

 

Pamant protectie iarna

 

Pentru informatii suplimentare despre produsele COMPO puteti accesa www.mdx.ro.

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!