Da o nota personala caminului tau

in Decoratiuni

Septembrie, frunze ruginii, dar inca soarele de afara este cald si ne da speranta de vara tarzie. Moment perfect pentru a ne pregati usor-usor caminul cu noi obiecte decorative, care ne vor colora starea de spirit in perioada de toamna-iarna ce va urma sa vina.

 

 

Stickere decorative Dati o nota personala caminului cu produse decorative de perete unicat: tablouase realizate pe suport din lemn de bambus, prin metoda decoupage, cu servetel, grund, vopseluri acrilice, pasta gel 3D si lacuite cu lac pe baza de apa, ceasuri de perete realizate prin metoda decoupage cu patina maro aplicata pentru a conferi efectul de antichizare sau oglinzi de perete vintage pe support de lemn, realizate prin tehnica Shabby Chic.

 

 

Stickere decorative

 

Daca te iubesti pe tine insuti, atunci caminul tau va reflecta dragostea pentru propriul eu.

 

Toate aceste noutati oferite de Happy-Hippo DECO sunt completate de binecunoscutele stickere decorative wall-art pentru a crea ambientul mult dorit.

 

 

Stickere decorative

 

Happy-Hippo DECO va pregateste deja in atelierul sau stickerele de Halloween, pe langa multe alte modele noi. Dintre acestea va prezentam aici doar cateva modele, insa pentru a fi mereu in tema cu ce este nou si in trend in materie de decoratiuni wall-art, urmariti www.happy-hippo.ro.

Autor: Monica Juhasz

Sursa: www.happy-hippo.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!