Piscine din cofraje de polistiren Waincris - piscine de vis!

in Recomandari

Material oferit de DepozitulDePiscine.ro
 
Noua tehnologie - structura din cofraje de polistiren - pastreaza atuurile traditionale ale betonului armat adaugand rapiditate si precizie in executia piscinelor.

 

 

Piscinele Waincris Classic Deluxe sunt piscine modulare realizate din cofraje de polistiren de inalta densitate denumite Styropor - in interiorul carora se monteaza armatura iar in golurile ramase se toarna beton. Finisajul interior oferit este din liner armat, avand o grosime de 0,8 mm.

 

Piscine din confraje de polistiren Waincris - piscine de vis!

 

Se pot realiza modele si forme diverse, cu scari romane. Sistemele de filtrare cu care sunt dotate aceste piscine sunt de ultima generatie, intretinerea piscinei fiind foarte usor de realizat.

 

Ca optionale se ofera sisteme de inot contracurent, sisteme de hidromasaj, sisteme de iluminare cu leduri, cascade pentru masaj cervical, roboti automatizati pentru curatarea piscinei.

 

Avantaje ale piscinelor din cofraje de polistiren

 

Tipul de polistiren folosit in cazul construirii piscinelor este diferit de cel folosit in cazul construirii locuintelor, avand o densitate mult mai mare.

 

Piscinile din cofraje de polistiren sunt usor si rapid de executat, personalizabile in ceea ce priveste formele si dimensiunile, iar calitatea si rezistenta crescuta a constructiei fac din acesta solutie de construire a piscinelor o alegere excelenta si din ce in ce mai intalnita.

 

Confort si economie - Avantajul principal al piscinelor din cofraje de polistiren este dubla izolatie: termoizolatie pe interior si hidroizolatie pe exterior.

 

Polistirenul ridica cu 3-5 grade Celsius si mentine temperatura apei din piscina. Aceasta solutie de construire a piscinelor este recomandata mai ales zonelor reci, de deal si munte. Piscinele din polistiren fac ca temperaturile scazute ale solului sa nu influenteze negativ temperatura apei.

 

Datorita densitatii mari a polistirenului, este oprita infiltrarea apei din panza freatica prin peretii piscinei. In acest caz, nu pot aparea fisuri in bazin (ca in cazul bazinelor din beton), ceea ce duce la o durata mare de viata a piscinei.

 

Piscine din confraje de polistiren Waincris - piscine de vis! Usor de construit: Principiul de construire a piscinelor din cofraje de polistiren se bazeaza pe sistemul de imbinare al pieselor Lego; astfel ele sunt foarte usor si rapid de realizat.

 

Timp scurt de executie: In comparatie cu solutiile clasice de construire a bazinelor (din beton armat) perioada de executie este cu mult redusa.

 

Prin utilizarea acestui sistem bazat pe cofrajele din polistiren beneficiem de o executie rapida de cofrare a peretilor renuntand la elementele traditionale de cofrare: cofrarea pe baza de cherestea si accesoriile adiacente.

 

Libertate in alegerea formelor: Va puteti adapta si personaliza piscina in concordanta cu gusturile dvs sau cu peisajul in care va fi inclusa piscina. Tehnologia cofrajelor din polistiren permite constructia oricarei forme.

 

Piscine din confraje de polistiren Waincris - piscine de vis!

 

Nu necesita finisare: Cofrajele de polistiren sunt fabricate astfel incat sa se imbine perfect intre ele, ceea ce inseamna ca nu mai necesita finisare. Atat pe exterior, cat si pe interior, suprafata este perfect neteda. Astfel rezulta si o economie a costurilor de constructie provenite din aplicarea materialelor de finisare a peretilor. Aceasta solutie permite imbracarea directa a bazinului cu liner, folosit ca material de finisare.

 

Piscinele Waincris Classic Deluxe reprezinta raportul perfect intre pret si performanta. Alegand o piscina Waincris alegeti confort si economie. Compania Waincris ofera de peste 10 ani clientilor sai produse si servicii de calitate, la cele mai inalte standarde europene.

 

Puteti cere o cotatie de pret sau obtine mai multe informatii despre aceasta tehnologie si promotiile actuale contactand compania WAINCRIS - www.DepozitulDePiscine.ro la numarul de telefon 0742.472.664 sau office@depozituldepiscine.ro

Sursa: DepozitulDePiscine.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!