MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING PATRISIA

874 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING PATRISIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ideala pentru o locuinta de dimensiuni obisnuite, acest model de biblioteca Patritsia este de real succes pentru realizarea unui ambient placut cat si pentru depozitarea diferitelor articole sau produse.
Biblioteca are dimensiuni obisnuite pentru un astfel de corp de mobilier si este formata dintr-o vitrina inalta si ingusta, un dulap incapator si o baza realizata din doua dulapuri mai mici cat si doua nise, la mijloc aceasta este prevazuta cu un loc generos pentru TV, iar in partea superioara biblioteca contine doua rafturi discrete.
In aceste combinatii, biblioteca pentru living Patritsia este transformata intr-un produs de valoare, mai ales atunci cand acesta este folosita pentru mobilarea apartamentelor de mici dimensiuni.
Bilioteca Patritsia este un corp de mobilier care se bucura de un pret relativ mic si este disponibila doar la WizMag.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate