MOBILA LIVING FLORENTA

8576 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
MOBILA LIVING FLORENTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mobilier living room Florenta compus din:Biblioteca Florenta, dimensiuni de gabarit: L326,5 x A57 x H 233 cm, pret 7172 lei;Masuta Florenta, dimensiuni de gabarit: L110xA65xH46 cm, pret 589 lei.Masuta se realizeaza in constructie nedemontabila din PAL furniruit cu furnir de paltin, elemente din cherestea de fag, geam fumuriu.Biblioteca este realizat din PAL furniruit cu furnir de paltin, elemenete din lemn masiv de fag, placaj de fag, aracet, suruburi de cuplare, balamale stil cu 3 tije, geam fumuriu, zavoare, sine de culisare, suporti de polita.Biblioteca contine 5 corpuri nedemontabile care se cupleaza intre ele. Biblioteca are in componenta 2 usi cu geam fumuriu si o polita de sticla.Manerele tragatoare, cheile, sildurile balamalele cu trei tije , broastele aplicate sunt metalice si au un finisaj antichizat.Lacurile si baiturile folosite la finisarea produsului sunt pe baza de apa.Observatii:* Mobilierul de living Florenta este disponibil si pe finisaj maro inchis (schoko) la pret 7990 lei.Tip material: PAL furniruit cu furnir de paltin.Finisaj: coniac (AS33-1).

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate