SUFRAGERIE LINIARA

499 EUR

(Pretul contine TVA)

De la Geomobila - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
SUFRAGERIE LINIARA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mobila de living sau sufragerie in stil liniar, modern, futurist, feng-shui, mobila contine doua corpuri suspendate prevazute cu usi din pal melaminat culoarea palisandru si cant abs REHAU palisandru, balamale BLUM aplicate. Fiecare usa de la corpurile suspendate este prevazuta cu 2 pistoane cu deschidere verticala (in sus), pistoanele pe gaz sint de calitate superioara(garantie 2 ani) pentru utilizari frecvente. Corpul de jos este prevazut cu un blat de 36mm cu cant abs REHAU palisandru, 4 sertare METABOX BLUM, fata sertarelor precum si restul pieselor de mobilier sunt executate din pal melaminat de cea mai buna calitate, cantul abs REHAU palisandru este aplicat pe marginea fetelor de sertar si confera utilizare indelungata si placere la atingere. Manerele din aluminiu masiv da o nota de simplitate si eleganta completand design-ul, manerele patrate au fost alese atent pentru a intregi si defini eleganta intregului mobilier.

Dimensiuni - 240x240cm cm

Garantie - 5ani

Contacte - Geomobila:

Telefon mobil: 0721784752

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate